Слави Трифонов дарява 100 000 лева за лекарите, които участват

...
Слави Трифонов дарява 100 000 лева за лекарите, които участват
Коментари Харесай

Похвално! Слави Трифонов дарява 100 бона за лекарите, които участват в борбата с коронавируса

Слави Трифонов подарява 100 000 лв. за лекарите, които вземат участие в битката с ковид, разгласи шоуменът преди минути, видя Lupa.bg. Учиндолецът прикани депутатите, президентът и министър председателят да последват образеца му и да се откажат от заплатите си. Ето и изявлението на Слави без редакторска интервенция: " Уважаеми сънародници, постоянно съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той споделя: " Проблемът със спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се ". И защото, ние, всички, дружно сме попаднали сега в едно тресавище, очевидно ще би трябвало сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може. И ето аз, персонално, взех решение следното.
Тъй като в Александровска болница има 35 души - медицински сестри и санитари, които са в директен допир с болните от ковид, а заплатите им, с помощта на българското държавно управление, са унизителни. Затова, аз взех решение, персонално, да даря 100 000 лв. за спомагателни хонорари за медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които се грижат за болните от ковид. Ще го кажа още един път. Лично подарявам 100 000 лв. за спомагателни хонорари на медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които непосредствено, всекидневно се грижат за болните от ковид.
Това върша аз. Но " то " не съм единствено аз. Ами " то " сме " ние ". И като споделям " ние ", се сетих за капачки за кувьози, пари за " Българската коледа ", пари за един милион благотворителни акции..
А си мисля, че има една група хора, които стоят в профил на всичко това.
Те получават огромни заплати - от нашите пари!
Те получават големи дотации - от нашите пари!
Те непрестанно измислят рестрикции за нас - техните работодатели!
Работят единствено три пъти седмично за тези пари. И в този момент, съгласно мен, е времето да покажат, че са част от нас.
Затова, приканвам българските депутати, както и министрите от държавното управление, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази рецесия за съответни ограничения за справяне със болестта от ковид. Както и дотациите. Българските партии от Народното събрание държат парите си на влог. Сега е време да ги употребяват за " ползу роду ".
Ето, аз върша каквото мога, вие вършиме каквото можете, айде да забележим какво могат българските политици ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР