Слави Трифонов, ако предложи кабинет и му е необходима нашата

...
Слави Трифонов, ако предложи кабинет и му е необходима нашата
Коментари Харесай

Нинова: Нямаме договорка с ГЕРБ, ще подкрепим кабинет на ИТН

Слави Трифонов, в случай че предложи кабинет и му е нужна нашата поддръжка, ние ще я дадем. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Не мога да приказвам от името на " ИТН ", те преценят, ние си споделяме нашата позиция, добави Нинова.

Преди акцията, по време на акцията и даже в този момент, и наши партийни хора, и анализатори внушаваха, че аз и Борисов сме си стиснали ръцете и ще вършим подмолна коалиция.

Поканете ги в този момент по студиата и ги питайте за какво лъжат? Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна - желая да съм ясна. Няма да стане, съобщи Корнелия Нинова.

4 години се борим на два фронта - и против ГЕРБ, и против неговите проводници вътре в партията. 4 години не стопират опитите за коалиция БСП-ГЕРБ. Е, няма, безапелационна е Нинова.

Претърпяхме тежка загуба, само че сме в обстановка на мощ, без която не може. Така че, в някакъв смисъл е малко парадоксална обстановката. Без гласовете на Българска социалистическа партия държавно управление не може да има, акцентира водачът на левицата.

Искам да чуя мненията на структурите на партията, на управителните места и на членовете. Бих желала да чуя какво им е мнението, къде сгрешихме. Това е задачата на тези срещи, изясни Нинова по отношение на срещите, които от левицата стартират през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР