Слави се връща на сцената с Ку-ку бенд за големия

...
Слави се връща на сцената с Ку-ку бенд за големия
Коментари Харесай

Слави Трифонов се връща на сцената

Слави се връща на сцената с " Ку-ку бенд " за огромния концерт на Софи Маринова, който е дни след изборите у нас - на 8 октомври. Това ще се случи на 90%, в случай че всичко е наред и Трифонов е в добра форма.

Хора от екипа споделиха, че концепцията е Дългия да се появи единствено за песента " Единствени ", с която двамата със Софка се явиха на " Евровизия " през 2005 година. Песента стана шлагер и доста години по-късно се изпълняваше както от български, по този начин и от балкански реализатори.

Учиндолецът няма качване на сцената за концерт с групировката си от 2018 година.

В качеството си на водач на Има Такъв Народ Слави се появяваше постоянно онлайн във Facebook, както и в изявление за БНР, само че новите си песни предпочиташе да презентира само в обществените мрежи.

" Хората са закопнели по огромните концерти на Слави и " Ку-ку бенд ". Старите шлагери са обичани на няколко генерации, а Софка е безспорната номер едно измежду фолкпевиците. Именно поради това се наложи да пуснем спомагателни билети за изявата ", разясниха уредниците, предава " България през днешния ден ".

Според тях цялата зала " Арена Армеец " ще се извърши до краен лимит, защото 90% от билетите се разпродадени месеци преди датата за събитието, а то справедливо е в топ 3 в класациите на разпространителските платформи.

Досега София Маринова сама е пълнила зала " Арена Армеец " до краен лимит един път, а другата певица, която прави това знамение, е примата на родната сцена Лили Иванова.

Изненадата на всички почитатели с изключение на Слави ще са и сътрудниците му - Преслава, Устата, Константин и виртуозът Теодосий Спасов, които също ще вземат участие в концерта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР