Слави качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия

...
Слави качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия
Коментари Харесай

Телевизията на Слави възпя и Гълъбица Доневица

Слави качи нова ария във фейсбук профила на своята телевизия 7/8. Този път тя е ориентирана към служебния министър председател Гълъб Донев.

Според водача на Има Такъв Народ става дума за конкурс за политическа ария " ПолиТик-Ток ". Сценаристите на Слави приканват хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

" Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се откри кинти да откри за третия мандат ", са единствено част от лириките на новото произведение, което е кавър на песента " Мома Яница ".

Това се случва малко след абсурда с песента за Лена Бориславова, която взриви обществените мрежи. В нея тя беше наречена " изтощена кака Лена, гладна хиена ”.

  Малко по-късно някогашният шеф на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова съобщи, че ще съди Слави и сценаристите му за обидната ария, а от " Продължаваме промяната " застанаха компактно зад нея. Шоуменът, който се подвизаваше и в политиката, пък разяснява, че това е просто политическа ирония, от която някои хора доста ги боли, тъй като очевидно се усещат недосегаеми.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР