Слави хвърли държавата през прозореца. Това заяви в кулоарите на

...
Слави хвърли държавата през прозореца. Това заяви в кулоарите на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Слави хвърли държавата през прозореца


Слави хвърли страната през прозореца. Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

„ Обсъждахме всички аспекти на обстановката. Най-важното в този момент е да се одобри бюджетът. Това е въпрос на отговорност към всички тези хора, които чакат да им се окаже помощ. Всяка от партиите ще има консултативни органи в идващите дни. Има всевъзможни опасности в миг, в който някой реши да хвърли страната в цялостен безпорядък и неопределеност. В момента никой не може да каже накъде върви България и това се дължи на съответни хора от Има Такъв Народ, които взеха това решение “, уточни той.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския разяснява, че от „ Демократична България “ са подготвени за избори, само че страната не е. Той е безапелационен, че би трябвало да има формула за търсене на поддръжка в Народното събрание, с цел да не се трансформира всичко в пазарлък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР