Слави е изграден човек, сам се е създал, но е

...
Слави е изграден човек, сам се е създал, но е
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Борисов измина своя път, Слави за нищо не става

" Слави е построен човек, самичък се е основал, само че е нахален и е “шака-лака " - няма какво да се чака от него ".

Това съобщи Вежди Рашидов в предаването " Беновска пита ".

" Той не става за нищо. Нали би трябвало да можеш нещо " разяснява Рашидов.

" Българите би трябвало да понесат следствията от изборите си - ще има шоу, а за храна да не мислят. Човек би трябвало да знае какво желае ", добави художникът.

“Слави беше едно момче, което обслужваше от Илия Павлов, всички мутри, пееше им на ушички, паричките им взимаше. Много хубаво пее. “Няма подобен народ " песента пуснете. Политиците, споделят, са пе.е.ас.и. Вече, очевидно и той се разкри. Явно и те са такива, тъй като станаха политици ", съобщи Рашидов.

" Ако Господ е дал на един към този момент построен човек да е огромен и популярен, няма потребност да е политик, с цел да му проличава. Слави е един примитив, един нахален, нагъл човек, който обслужва мутрите, всяка вечер си беше в “Маринела " на последния етаж с тях, прегръщаше се. Това е неговата аудитория. Това са неговите пари. Пееше на Фатици, на Маджо и до през днешния ден продължава ", сподели Рашидов.

" Експремиерът им две хубави внучета. Младите са на ход. Борисов мина своя път. Направи индивидът задоволително неща и неща, които не можа. Борисов е 10 години политик. То е като женитбата - и най-хубавите неща да направиш, те намразват, тъй като ти знаят към този момент всички бакии. Променя се времето, то не е същото ", акцентира Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР