Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на мъжете, загуби

...
Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на мъжете, загуби
Коментари Харесай

Сините в Hell`s Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Славейко, един от най-опитните готвачи в тима на мъжете, загуби куртката си след нов крах отпред на синия тим и напусна Кухнята на Ада вечно. За да възвърне численото тъждество сред двата лагера, началник Виктор Ангелов взе съществено решение и изпрати обичаната на Димитър - Симона в неговия тим, поставяйки завършек на престоя ѝ при Червените.

Надпреварата за преимущество преди кулинарното предизвикателство се трансформира в същинска фиеста от нескончаем смях и развлечение. Двата тима трябваше да пукат балони по необикновен метод и Сините сграбчиха успеха, а енергичният Славейко и проницателната Царина се озоваха с оранжеви престилки поради липса на самодейност и борбеност.

Поставена пред заплахата да напусне Hell’s Kitchen, Царина ръководи алената кухня с твърда ръка и не изпусна обстановката от надзор нито за момент, издавайки всички поръчки благодарение на своите съотборници. Хаосът при Сините зае централна роля, а грешките във водената от позитивния Славейко кухня не стопираха да валят цяла вечер. Невъзможността му да се оправи с поставената виновна задача и неналичието на изцяло развиване, принудиха началник Ангелов да окачи куртката на френския ученик на стената на рева в Hell’s Kitchen.

Елиминацията на Славейко остави влюбения Димитър самичък против всички в своя личен тим. Това докара и до следващия неочакван поврат в Кухнята на Ада. Младата брокерка Симона получи късмет да смени цветовете, които пази в кухнята и без съмнение се трансформира в най-новия член на Сините, изравнявайки силите в битката за превъзходство сред безмълвния Димитър, топ сладкаря Сарамандов и един от най-бързо разрастващите се готвачи в надпреварата - Станислав.

Hell’s Kitchen 6 продължава и през идната седмица с още изненади, разнородни менюта, драма и занимателни моменти. Не пропускайте премиерните епизоди на най-горещото кулинарно риалити във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в и.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР