Славея Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков,

...
Славея Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков,
Коментари Харесай

Дъщерята на Наско Сираков - Славея без сватба засега

Славея Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, отсрочва сватбата с годеника си. Звездната наследничка се сгоди преди повече от 4 месеца на остров Бали за загадъчен по-възрастен от нея мъж. Двамата обаче към момента не са си споделили " Да “, а близки до фамилията разкриват, че Славея имала известни съмнения по отношение на огромния ден.

Тя желала да даде още малко време на дъщеричката си да свикне с новия мъж в живота им и да го одобри. Малката Амили харесвала бъдещия си пастрок, само че мъчно възприемала обстоятелството, че майка й ще се омъжва за различен мъж, друг от баща й.

Както е известно, Амили е плод на любовта между Славея и някогашния й другар Иван, с който имаха краткотрайна връзка. Малко след раждането на момиченцето, Славея осъзна, че е позволила неточност в избора си на мъж и двамата се разделиха.

Притесненията й по отношение на сватбата с новия й избраник са точно да не сгреши още веднъж. Затова щерката на шефката на гимнастичките решила да си даде малко време и да има опция добре да опознае мъжа до себе си.

Тези дни тримата бяха на морска отмора, където Славея още веднъж отвя мрежата с великолепно тяло за разлика от годеника си, пише Intrigi.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР