Славена Вътова отново ще е жури в новия сезон на

...
Славена Вътова отново ще е жури в новия сезон на
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде жури в новия сезон на България търси талант

Славена Вътова още веднъж ще е жури в новия сезон на “България търси талант”. Миската ще избира прави оценка участници в компанията на Катето Евро, сериозният Любен Дилов – наследник и безкомпромисният Ицо Хазарта. В седмия сезон на шоуто, което ще се излъчи напролет на 2021 година, с изключение на с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от гениите е изпратен непосредствено на финалите.

Вътова нервира феновете още от предходната година, когато хората се възпротивиха на подвизаването ѝ в предаването. Въпреки недоволството против Славена, тя въпреки всичко още веднъж ще е на дребния екран напролет на 2021 година.

Шоуто си има и ново блестящо студио, с доста повече видео стени, а всеки от журито стои на обособена маса и на по-голямо разстяние от сътрудниците си. За един от най-важните и наложителни детайли в шоуто - положителното въодушевление и смеха в залата, ще се погрижи невероятният тандем водещи на „ България търси гений “ – Александър Кадиев и Даниел Петканов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР