Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали

...
Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали
Коментари Харесай

Новата страст на Славена Вътова

Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Затова и, признаваме си, честичко хвърляме по едно око на профила ѝ в Instagram.

Интересно ни е да разберем по какъв начин се поддържа във форма, какво похапва, къде почива и по какъв начин минава всекидневието ѝ.

Моделът неотдавна качи серия от черно-бели фрагменти, на които я виждаме да театралничи с два коня. Оказва се, че те са част от специфична самодейност.
 Славена Вътова, петте фотоси по бански и сложният избор, пред който сложи почитателите си
Коя е най-секси фотографията по бански на Славена Вътова

Дори на нас ни е мъчно да изберем

" Искам да ви срещна със Зита и Хипократ - част от терапевтите на четири крайници от центъра за конна терапия " Приятели на Зита ", споделя под фрагментите Славена.

Тя не пропуща да посочи, че задачата на тези коне е да оказват помощ на деца със специфични потребности.

Моделът добавя, че сдружението съществува от девет години, като през това време са правени разнообразни усъвършенствания - всички резултат на добрината на донори.
 Славена Вътова, провокативните ѝ летни фотоси и какво е настроението на модела
Голото въодушевление на Славена Вътова

Секси, както постоянно

" Сега лечебните коне имат потребност от поддръжка за построяването на постоянен дом за идния зимен сезон. Средствата от продажбата на календара, за който направихме фотосите, ще бъдат напълно в помощ на Зита и другари ", написа още Славена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР