Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали

...
Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали
Коментари Харесай

В топ форма със Славена Вътова

Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Чаровна, харизматична и доста секси, тя постоянно наподобява отлично.
 Славена Вътова и по какъв начин се поддържа във форма
Секси тренировките на Славена Вътова

Как се поддържа във форма един от членовете на журито на България търси гений

Славена постоянно е полагала огромни старания, с цел да се поддържа във форма. Съдейки по качените фотоси и видеа в профила ѝ в Instagram, излиза наяве, че Мис България 2006 година несъмнено обожава да спортува и го прави при всяка опция, която ѝ се отдаде. Дори и у дома, даже и по време на карантина.

Доказателство за това са и последните фрагменти в профила ѝ, на които я виждаме да театралничи предизвикателно, до момента в който извършва чудесно няколко сложни йога пози. Заради изяществото, с което Славена демонстрира разнообразни йога позиции, всичко наподобява толкоз елементарно.

Както обаче е отбелязала и една от последователките ѝ, добре ни е известно какъв брой мъчно се реализира направеното от нея, по тази причина несъмнено Мис България 2006 година получава нашите възторженостти за осъществяването.

View this post on Instagram
A post shared by Slavena Vatova (@slavena_vatova) on Mar 22, 2020 at 8:00am PDT

" Нека всеки ден да вършим по нещо малко за себе си... сами, с децата, със фамилията... нещо, което ни разтоварва и окуражи. Един от най-хубавите способи за мен е спортът - а на вас какво ви оказва помощ да останете спокойни и положителни в тази обстановка ", написа Славена под фотосите.
 Славена Вътова и с какво моделът свързва есента
Какво е есента за Славена Вътова

" Дъждовни дни, огромни пуловери и доста...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР