, Славена Точева и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
, Славена Точева и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Кои кандидат-депутати получиха най-много преференции

, Славена Точева и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са измежду кандидат-депутатите от влизащите в Народното събрание обединения, получили най-вече преференции на изборите в неделя.

Това демонстрират данни от 100% обработените протоколи от секционните изборни комисии (СИК) в районните изборни комисии (РИК), оповестени от Централната изборна комисия (ЦИК).

Съпредседателят на обединението „ – “ (ПП-ДБ) е получил 11 728 преференции като лидер на листата на обединението в 23-ти МИР - София.

За варненката Славена Точева от - с преференции са дали своят вот 10 155 жители. Лидерът на обединението Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е лидер на листата в 25-ти МИР - София, е получил поддръжка от 9504 жители. Като лидер в Пловдив град, той е получил 8617 преференции.

В 25-ти МИР за лидера на листата на ПП-ДБ Христо Петров своята поддръжка са дали 9175 души.

, който е под номер 109 от листата на ПП-ДБ в 23-ти МИР - София, има 8562 преференциални гласа.

Водачът на листата на ПП-ДБ в 24-ти МИР - София и съпредседател в обединението Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е получил 7827 преференции.

Последният в листата на - в Благоевград Стефан Апостолов е получил 7033 преференции. Кандидат-депутатът на обединението под номер 103 – Костадин Стойков, е получил 5117 преференции.

В Хасково най-вече преференциални гласове от ГЕРБ- – 6734, е получил Георги Станков. 

Припомняме, през вчерашния ден вечерта ЦИК промени данните при 100% обработени протоколи от СИК в РИК. Според последните данни към 18:00 часа на 4 април, в Народното събрание влизат ГЕРБ-, „ – “, „ “, „ Движение за права и свободи “, „ за България “ и „ “.

Имената на депутатите в 49-ото Народно заседание се чака да станат известни до 9 април съгласно законовия период, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР