Славчо Златков оглавява една от най-възловите дирекции на МО.Ще се

...
Славчо Златков оглавява една от най-възловите дирекции на МО.Ще се
Коментари Харесай

Одитор №1 на МО на обучение в Париж

 Славчо Златков оглавява една от най-възловите дирекции на МО. Славчо Златков оглавява една от най-възловите дирекции на МО.
Ще се образова в курс по антикорупция


Шефът на дирекция “Вътрешен одит ” на военното министерство Славчо Златков излетя през вчерашния ден за Париж, където ще се образова във Висшето учебно заведение по администрация, което е приключил с отличен френският президент Еманюел Макрон, научи “Труд ”. Известно е, че преди да се впусне в политиката Макрон е бил финансов контрольор. Във френската столица Златков ще премине курс по антикорупция, като цялостната прехрана по време на образованието се поема напълно от Франция. МО заплаща единствено самолетните билети и командиръвочните.

За да бъде почетен, Златков се е явил на конкурс във френското посолство у нас. Според регламента изявлението с всеки от кандидататите се организира на два езика – британски и френски. След това резултатите се изпращат в Париж и от там, а не в София, споделят кой е спечелил и би трябвало да замине за образование.

Подписът на Славчо Златков стои под отчета за осъществения одит на ВМА по време на служебния кабинет. Според него в дирекцията работят огромни експерти и във въпросната инспекция са взели участие доста опитни специалисти, не са инцидентни хора, а такива, които рабоят в системата на МО още от 90-те години.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР