Славчо Доганов падна в смъртоносен капан – или отива на

...
Славчо Доганов падна в смъртоносен капан – или отива на
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Славчо Доганов падна в капана – или отива на избори, или застава срещу целия народ

Славчо Доганов падна в гибелен капан – или отива на избори с цялостното схващане, че Има Такъв Народ е докарала обстановката до такава степен, или застава против българския народ, който поддържа служебното държавно управление. Мнението изрази на стената си във фейсбук дисидентът Петър Бояджиев, която от десетилетия живее във Франция.
Ето какво написа един от дребното достоверни борци против комунизма:
Да не им се не начудиш, само че през днешния ден Българска социалистическа партия отиграха чудесно топката и вкараха в клопката Славчо Доганов.
Дано да продължат по този начин. Първо, по образецът на Демократична България, не споделиха нито НЕ, нито ДА и оставиха претендента за владетел на България в неизвестността.
И второ, оповестиха техния кабинет, в случай че мандатът пристигна при тях.
Техният кабинет е служебното държавно управление да бъде гласувано като постоянно. Това държавно управление има 60% утвърждение.
Ще бъде подкрепено от Българска социалистическа партия, Демократична България и ИЗПРАВИ съдебна експертиза. И хоп, Славчо Доганов е подложен да избира да прати българите на избори, с очевидността, че той ги праща и никой различен, и също така да се разгласи против тези 60% от суверена, както той обича да врещи. Много добър ход.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР