Славчо Атанасов отново е решил да ни обяснява как е

...
Славчо Атанасов отново е решил да ни обяснява как е
Коментари Харесай

И сто тояги на голо са ти малко, Атанасов!

Славчо Атанасов още веднъж е решил да ни изяснява по какъв начин е забременяла Дева Мария. И отново стартира борба с егото си – пуяк, който желае да лети. Но пловдивчани помнят всичко. Почти са го не запомнили, само че той още веднъж им завира в очите им обречения си облик. И отново лицемерничи със своята " Грижа за хората “.

Още преди да ни каже публично, че отново желае да е кмет на Пловдив, стартира с дивотиите си. За да отбрани своя опекун Валери Симеонов, лицето на Ветрилото в Пловдив наговори гнусотии, които не се разграничават от тези на вицепремиера. Защо Симеонов да подавал оставка, когато против него в Пловдив протестирали шест индивида, а във Варна 4, репчи се Славчо. Ами тъй като, Атанасов, достолепието не се мери с броя на протестиращите. Ако и двамата броите протестиращите, с цел да разберете какъв брой сте велики, гръмнете се на площада дружно с Каракачанов.

Това е Славчо. Циникът, който още веднъж желае да кметува в Пловдив. Последните му гадни приказки, за които и 100 тояги на голо са му малко, единствено потвърждават, че политическото му държание се е превърнало във водевил. Звучи като дефектна плоча – запецнала и повтаря едно и също.

Атанасов пропуща обстоятелството, че има сериозен проблем с пловдивчани и всеки опит за флирт с тях е жертван. Те помнят. Стана кмет благодарение на ГЕРБ, а падна, отмъкнат от Българска социалистическа партия. Това беше незапомнено политическо безвремие в града, което откри израз в неповторимата подигравка на основателя си – до набученото на копие съглашение с държавното управление.

Серия изменничества сринаха политическия му облик. Първият политически  пирует докара втори – раздяла с ВМРО- Разузнавателна служба на ФРГ и пръкването на хибридното НИЕ. Последва целувка с " Лидер “, която му обезпечи позорните 3000 гласа на последвалите  избори. Новата обич в този момент е НФСБ.  Но измяната към Вътрешна македонска революционна организация е дамгата, от която няма да се отърве – заличаването е невероятно. Това изменничество е причина за идващото следващо извъртане с кандидатурата на Атанасов – кой да го издигне и за какво да я издигне.

Протестирали 50, протестирали 6, протестирали 4. Брой ги, Атанасов, и се огледай за достолепието си, че без Валери Симеонов си за мустака.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР