Славата и успехът на сър Пол Маккартни са повлияли на

...
Славата и успехът на сър Пол Маккартни са повлияли на
Коментари Харесай

Легендата на комедията, роднина на Пол Маккартни, казва, че Бийтъл е накарал брат си да се чувства „вторият най-добър“

Славата и триумфът на сър Пол Маккартни са повлияли на брат му Майк Маккартни и са предиздвикали него, останалите и фамилията да се усещат несъответстващи, неговият родственик Тед Робинс разкри.

Покойната майка на 68-годишния стендъп комедиант е била първа братовчедка на Пол и Тед има доста приятни мемоари от това, че Пол се причислява към фамилията за празненства и събирания. Звездата от Phoenix Nights обаче разкри, че наследството на Пол с The Beatles значи, че неговият по-малък брат Майк - който образува свои лични групи Scaffold и Grimms и се е представял под името Майк Макгиър - постоянно се е чувствал втори по мощ и прикрит в голямата сянка. който по-големият му брат и сестра избраха.

Тед сподели: „ Пол и майка ми са първи братовчеди. Знаете ли, когато хората вършат това, кой е най-известният човек на телефона ви? Е, това е Пол Маккартни. Чичо Джим, който е бащата на Пол, добре, моят популярен чичо, чичо Джо, моите майка и татко, вуйна Джин, която беше вуйна на Пол, помогнаха за отг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР