Славата дава, но и взима много. Има звезди, които не

...
Славата дава, но и взима много. Има звезди, които не
Коментари Харесай

Големи звезди, които загубихме твърде рано

Славата дава, само че и взима доста. Има звезди, които не съумяват да се запазят - освен физически, само че и душевен. Преждевременната гибел на младеж постоянно е покруса, без значение дали става дума за прочут човек или не. Днес обаче взехме решение да си спомним дружно за едни надарени и красиви хора, които по една или друга причина напуснаха този свят... прекомерно рано.

Една от най-известните и трагични истории - тази на Мерилин Монро, която умира в дома си на 5 август 1962 година, когато е единствено на 36 години. Образът й се трансформира в легенда, до през днешния ден хиляди дами от целия свят се пробват да подражават на актрисата. Загадъчната й гибел пък, пораждаща към момента доста въпроси (има теории, че Монро е била убита), бе мотив да бъдат основани редица книги, документални и игрални филми за нея. 

Виж още:

Хедър О'Рурк става известна в детска възраст, най-много с ролята си във  кино лентата " Полтъргайст ", от 1982 година на Стивън Спилбърг.Талантлива актриса, която се превъплащава в преследваната от духове Карол Ан Фрийлинг, се разболява през 1987 година Диагнозата й обаче е сбъркана от докторите. Лекарите й изписват медикаменти за заболяването на Крон. В началото момичето се усъвършенства, само че при започване на 1988 година заболяването се завръща. Малко преди още веднъж да се върне в лечебното поделение, тя колабира, а по-късно и умира в Детската болница в Сан Диего, няколко дни откакто навършва 12 години.Мениджърът й Дейвид Уардов оповестява, че гибелта е породена от усложнена форма на грип.

Британи Мърфи - умира на 32 години. В края на 90-те и началото на 2000 година се снима в поредност от сполучливи филми, които я вършат известна. През 2002 година има любовна връзка с Аштън Къчър.За причина за гибелта на актрисата се сочат пневмония, анемия, предозиране на опиати. Само 6 месеца по-късно нейният брачен партньор е открит мъртъв в тяхната къща. Смъртта му също се дължи на плесента (тогава излиза наяве, че това е същинската причина за гибелта на Британи Мърфи).

Виж още:  

Хийт Леджър - умира на 28 години. Хийт Леджър е открит мъртъв в своя апартамент в Ню Йорк на 22 януари 2008 година В непосредственост до тялото му са открити сънотворни, отпускани с рецепта, както и опаковки от други препарати, които се продават свободно. Извършената аутопсия не обяснява повода за гибелта на 28-годишния артист. В резултат на извършеното следствие публично е обявено, че причина за гибелта е „ остро отравяне, провокирано от комбинирания резултат на шест разнообразни медикаменти “. На погребалната работа в негова чест, извършена на 9 февруари 2008 година в Пърт, участват близки родственици, кино звезди и стотици опечалени. След церемонията Хийт Леджър е заровен в родния си град в стеснен фамилен кръг.

Антон Йелчин умира на 27 години. Загива на 19 юни 2016 година при безразсъден случай – прегазен от личната си кола, която е тръгнала обратно по инерция по алеята пред дома му и го притиснала към тухлена стена. Той е умрял по-късно в болница от получените пострадвания.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР