Славата често не може да бъде понесена от някои хора,

...
Славата често не може да бъде понесена от някои хора,
Коментари Харесай

Поп-фолк звезди, които не можем да си обясним защо някога са били известни

Славата постоянно не може да бъде понесена от някои хора, които бързо получават всичко, а по-късно мъчно одобряват, когато не са на върха. Има някои известни поп-фолк звезди у нас, които обаче получиха мнохо популярност през годините, само че без да има разумно пояснение за това. Ето дребна част от звездните имена, чиято известност мъчно намира разумно пояснение:

Мария

Поп-фолк певицата ту се връща, ту се отхвърля от музикалната сцена в последните съвсем две години. Сега Мария още веднъж записа ново парче, стартира да върви по участия и наподобява щастлива. Факт е, че преди много години тя започва доста сполучливо, беше цялостна с участия, турнета, песни, а за похлупак се появи онази реклама, която я изстреля в небето. Всичко обаче се разми бързо. Певицата към днешно време няма никаква добавена стойност за жанра. По-скоро се е трансформирала в следващата последователка, а не създателка на фешън течения и трендове в жанра. Интервютата ѝ са безумни и постоянно несъответстващи, с помощта на странното държание, което показва.

Виж още: Трима известни мъже на име Филип, от които Антоанет Пепе (все още) няма дете

Малина

А имаше времена, когато Малина правеше най-якото театрално показване на концертите и турнетата на " Пайнер ". Певицата към този момент от дълго време не е дейна в музикалните ранглисти, няма нови песни и клипове. Канят я постоянно по частни празненства, сватби и кръщенета, на които пее и мята гьобеци. Малина през днешния ден е щастлива баба, друса дупе по кръчмите и няма помен от предходната популярност, която също няма пояснение. 

Виж още: Бавните стъпки към фантазията! Поля и Митко демонстрираха напредъка, ето по какъв начин ще наподобява къщата им 

Райна

Лютата македонка Райна още се пробва на музикалната сцена, само че повече я бива в пътешествията. Певицата не стопира да пътува по света, а това е нещо като нейно занимание. В последното десетилетие Райна не изпъкна с нищо в музиката си, само че пък бе много известна в ерата, в която правеше дуети с Коцето, който в този момент е упрекнат за обезчестяване. Е, той отхвърля да има такова нещо, само че това е друга тематика. Райнето не дава изявленията, в случай че въобще има предложения към нея. Пилето на фолка не върви и по участия, само че това си е нейна работа. Някой сеща ли се за независим шлагер на певицата, който да изясни славата ѝ?

Гергана

Тази жена тотално изчезна. От години няма нови песни, участия и изяви. Знаем единствено, че следваше в университет, а предходната година се появи слух, че Гергана станала шеф в огромна комерсиална верига. Певицата не споделя безусловно нищо в Instagram. Е, от време на време разгласява по някое цвете, само че не демонстрира себе си. Малко хора към този момент помнят какъв брой секси беше Гери, както и по какъв начин за една нощ стана звезда с " Губя те постепенно ". Наистина свръхестествен старт, който самата тя в един миг пропиля. Мързел, неприятни песни или нещо друго... не знаем аргументите, само че и славата на Гери е необяснима.

Изображение: https://www.instagram.com/gergana_official/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/raina_terziyska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР