Слав Славов е открит в Северна България, след като беше

...
Слав Славов е открит в Северна България, след като беше
Коментари Харесай

От Последните Минути! Изненадващ Удар На Българската Полиция! Най-Накрая Арестуваха Масовия Убиец!!! Укривал Се Е

Слав Славов е открит в Северна България, откакто беше разгласен за търсене преди съвсем 6 години, оповестиха пред bTV от прокуратурата в Ямбол. Подозренията бяха, че той се крие в чужбина, евентуално в Съединени американски щати, където живее щерка му.

Трагедията се разигра на Спасовден преди съвсем 9 години, когато рейс " Чавдар ", благосъстоятелност на компанията на Славов, безусловно се вряза в хората, празнуващи на Бакаджика.

През 2012 година водачът и притежателят на транспортната компания бяха приети за отговорни за случая и наказани дефинитивно на по 10 години затвор. Водачът Господин Господинов обаче умря, до момента в който излежаваше присъдата си. Той беше открит мъртъв в килията си и аутопсията откри, че повода е инсулт.

Оказа се обаче, че преди да стартира делото против него, той е съумял да трансферира и разпродаде цялото си имущество, с цел да не могат роднините на починалите да търсят компенсации от него.

Славов пък съумя да се укрие и беше остана в неопределеност до момента.

Вчера основният прокурор Сотир Цацаров разпореди инспекции на срочността и успеваемостта на подхванатите дейности за определяне на наказани бегълци от правораздаването. Над 500 такива нарушители се търсят сега.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР