Слънцето влиза в знак Везни и започва есенното равноденствие в

...
Слънцето влиза в знак Везни и започва есенното равноденствие в
Коментари Харесай

Денят носи много отговори, неочаквани открития

Слънцето влиза в символ Везни и стартира есенното равноденствие в 04:03ч.

Луната влиза в символ Дева от 10:55ч  и остава там до 19:44ч на 25 септември

Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този миг можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата хората стават по-практични, рационални и педантични.   Сега дребните неща обаче наподобяват доста значими и е доста елементарно да се скарате за нелепости, които не си заслужават внимание. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рисковани дейности. Подходящо е да правите трудоемка, досадна и монотонна работа. Сега ще бъде по-лесно, в сравнение с в други дни. Внимавайте да не бъдете прекомерно сериозни и изборни. Бъдете нежни и благи.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:15ч на 23 септември до 05:21 ч на 24 септември

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм. 

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за друго време, защото през днешния ден шансът може да ви прескочи. 

Този ден е мощно обвързван с интуицията. Интуитивно можете да получите всевъзможни секрети познания. Денят дава обещание доста непредвидени открития. Възможни са прозрения - можете ненадейно да откриете излаз от сложна обстановка, която ви преследва. 

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Този лунен ден е подобаващ повече за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. 

В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология. 

Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа. 

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 

Слънчев календар – 7 безоблачен ден - Ден за креативен инициативи, креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Трябва да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР