Слънцето осветява първия ви от края на януари до края

...
Слънцето осветява първия ви от края на януари до края
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за зодия Водолей

Слънцето осветява първия ви от края на януари до края на февруари и тъкмо както всяка година, вие ще празнувате деня на вашето раждане в някакъв миг през този интервал от време. Тази година, Водолей, планирайте развлечение за рожден ден в ексцентричния жанр, с който сте известни! С други думи, бъдете толкоз странни, колкото желаете и се уверете, че празненствата включват доста занимания и социализация. Най-лошото нещо, което можете да си визиите, е да празнувате сами.

Решителният преподавател Сатурн е във вашия въздушен знак сред януари и март - когато почувствате предпочитание да научите повече за незнайните фактори в живота си. Това може да бъде забележителен интервал както на напредък, по този начин и на компликации и ви приканва да се отървете от всевъзможни предубеждения или пристрастия, които ви спъват. Ако желаете да получите цялостния позитивен резултат от този пренос, вашата типична бунтарска природа ще би трябвало да избледнее на назад във времето, до момента в който приемате да бъдете част от по-голям колектив от хора, които могат да трансформират нещата.

Вашата изобретателна родна планета Уран пътува с консервативния земен знак Телец и вашия дом и фамилна зона през цялата година, което демонстрира, че някои мудни промени ще стартират да се оформят в тези области от живота ви. По природа вие сте модернист и пионер, само че тези характерности са в внезапен контрастност с непоколебимата природа на Козирога. Това може да затрудни възприятието на уреденост в личния си дом и към фамилията, само че по-голямата част от растежа идва от оправянето с енергийни несъответствия като тези.

Парите са много преносима стока за вас и защото обичате да сте на върха, вие сте подготвени да поемете финансови опасности, които другите хора не биха могли. Тази година работливият Сатурн си партнира с вашия образован, обичащ технологиите знак при започване на годината, тъй че сред януари и март освобождението от всевъзможни обичайни ограничавания в кариерата, под които смятате, че сте били подложени в последно време, би трябвало да ви се отплати добре. Вашите ексцентрични, само че потребни хрумвания ви вършат скъпа част от всеки екип в този момент, а вашето приятелско, радостно държание ви прави известен началник или сътрудник.

Също по този начин не забравяйте, че вашата непокорна родна планета Уран е в постоянния Телец, който схваща от пари през цялата година, което може да ви приготви за по-здраво финансово бъдеще, в случай че сте подготвени да деянията самообладание. Подобно на предходната година, диверсифицирането на вложенията и прехвърлянето на пари към няколко вида рискови равнища може да ви донесе съществени облаги, само че единствено в случай че сте подготвени да изчакате, до момента в който настъпи подобаващият миг за деяние.

Тъй като щастливият Юпитер прекарва първата част от годината (до средата на май) в огнения Овен, вие сте любопитни за всичко и сте подготвени да изследвате нови светове. Ако сте били нещастни в актуалната си кариера, това е отличен миг да извършите някои проучвания в разнообразни области. Вашият необятен набор от ползи в този момент също може да ви води по възнаграждаващ финансов път, само че още веднъж, правенето на изследване е значимо вместо просто да хвърляте всичките си пари за опция, тъй като наподобява забавна. Светлият ви разум може да ви води надалеч в този момент, тъй че не се опасявайте да се изправите и да зададете сложните въпроси за това какво ще ви донесе най-възнаграждаващия резултат.

Здраве

Поддържането на здравето като приоритет би било нещото, което би трябвало да извършите. Трябва да разберете, че единствено когато вашето благоденствие е положително, ще мислите рационално и ще си създавате по-малко проблеми. В очакване на някакво заболяване, първата половина на Новата 2023 година може да бъде тревожна за някои от вас. Децата могат да преминат през грип или сезонни болести. Може даже да се изправите пред някои остарели билежки. Въпреки това, като решение, всичко, от което се нуждаете, е вярното лекуване в точното време. Затова не правете забавяния. Слушайте всичко, което ви се предлага, защото даже и най-малкото разпръскване може да ви аргументи проблеми по-късно.

Хората, които към този момент са подложени на някакво лекуване, ще видят прогресивни резултати. В началото може да наподобява, че нещата не са по този начин, както желаете. Но това е просто тест за това до каква степен вярвате в позитивните резултати. По-възрастните представители на зодия Водолей също ще би трябвало да се погрижат за себе си, защото при промяната на позицията на планетата може да имат недоволства от ставите и храносмилателната система. Също по този начин, в случай че сте алергични към нещо, отдръпнете се от него, изключително към втората половина на Новата 2023 година, защото обстановките могат да се влошат.

Жените, които чакат дете, би трябвало да се грижат повече за себе си. Те би трябвало да се хранят и спят задоволително и да бъдат деликатни към стръмни места. Вероятността за злополуки може да бъде към средата на месеците на Новата 2023 година. Затова стойте надалеч от места, застрашени от произшествия, бъдете бдителни по пътищата и не правете прибързани разходки. Прекомерното натоварване също ще докара до проблеми.

Любов

Не е загадка, че обичате свободния живот. Като множеството въздушни знаци, вие цените свободата си, тъй че когато буйният Марс прекара време с неспокойния въздушен знак Близнаци и вашата зона на удоволствия от началото на годината до края на март, може в действителност да се сблъскате с концепциите за моногамия и сродни души. Въпреки че не се чувствате тъкмо в капан там, където сте, вие просто желаете да си прекарате добре, без никакви условия и за жалост, това не е доста удобно за дълготрайна връзка!

Имате по-добър интервал за другарство и взаимни отстъпки, когато Марс влезе във Везни и вашия дом на партньорствата в края на август и слънцето се сдвои с Везни в края на септември. Тези хармонични преноси заобикалят връзката ви с уравновесената сила, от която се нуждае, с цел да преодолеете всички тежки моменти, които сте имали в последно време.

Романтичната Венера е в двойка с вашия знак при започване на януари, тъй че необвързаните ще са изцяло подготвени да опитат някои нови неща. И защото Слънцето също навлиза във вашия самостоятелен знак в края на месеца, вие ще се чувствате прелестно и с необвързания живот. С оживения ви обществен живот няма да се пробвате интензивно да станете част от двойка, само че до момента в който поддържате връзка и се свързвате с куп нови хора през този интервал от време, няма да изключите срещата с " единствения ". Ако стане, стане!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР