Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което

...
Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което
Коментари Харесай

Не започвайте нищо ново, не подписвайте договори или важни документи!


Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което ще продължи до 18 април.

Слънцето демонстрира нашата витална мощ и когато е изумено, това значи, че в този интервал има доста малко сила и малко възторг за началото на някои дейности. Сега е значимо да бъдем допустимо най-спокойни, а не да претрупваме нервната система прекалено много, да не натрупваме стрес, да не подхващаме импулсивни и безразсъдни дейности.

Тези дни не се напрягайте физически, изключително в случай че имате проблеми с кръвоносните съдове и сърцето. Опасно е да бъдете нервни и доста обезпокоени. Още един мотив за отмора и лекуване на здравето. Ако през този интервал ви бъде мъчно да се движите доста и да водите по-активен метод на живот, не трябва да ви изтезава съвестта!

На този ден отложете началото на всички каузи, свързани с Меркурий: подписването и оформянето на значими документи, значими съвещания и договаряния, пътешестване с превоза и така нататък Луната минава в знака Овен и ще бъде засегната от Сатурн. Сега е значимо да не се поддавате прекалено много на вашите импулсивни стремежи. Отложете огромните покупки! Можете да купувате единствено най-необходимото. Не се предлага покупката на неподвижен парцел и земя.

Луната е в символ Овен от 06:27ч до 11:52ч на 16 април. Силата на Овена прави човек припрян, от време на време си мислим, че най-естественият прийом на битие в същото време е да си бием главата в стената. Човек в тези дни не търпи съществуването на невидими окови. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените, защото са свързани с импулсивната сила на Овена. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

28 лунен ден стартира от 06:16ч и продължава до 06:46ч на идващия ден. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всички духовни търсения са сполучливи, тъй като самичък Бог благославя сходни действия. Носи триумф в делата, пътешествията са удачни. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, безусловно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Праведника ще го настигне богатството, а грешника - възмездието. В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „ посято” в предходните лунни дни, през днешния ден ще порасне.

Днес в душата на индивида царува естетика, която никога не би трябвало да бъде нарушена от отрицателни мисли и дейности. Много добре, в случай че можете да прекарате този ден измежду природата. Комуникацията с външния свят в този момент е доста мощна, по тази причина е строго неразрешено да се секат дървета, да се късат цветя и да се замърсява околната среда! Може да садите в градината, само че не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Ако имате неприятни събития, не ги считайте за непредвидени. Това е резултата от вашите отрицателни дейности през лунния месец. Постарайте се вярно да приемете всичко, което ви се случва - и положителното, и злото. Не забавяйте темпа и не се отпускайте.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален., а не просто „ правене на любов”. Любовта би трябвало да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Бизнес – По-рано подписаните договори могат да донесат в този момент първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстригване - Не е уместно за подкастряне, може да има отрицателни последици за вашето здраве. Може да се снижи вашата интензивност. Добре е единствено да разчешете косите си и да ги оставите по този начин както са. Това им дава опция умерено да одобряват силите на Природата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР