Слънцето е жизненоважен източник на Зодиака и от 19 април

...
Слънцето е жизненоважен източник на Зодиака и от 19 април
Коментари Харесай

Слънце в Телец - фокусиране върху стабилността

Слънцето е жизненоважен източник на Зодиака и от 19 април до 20 май, ще минава през знак Телец. Това значи, че тази сила е налична за нас, с цел да се настроим: тъй като когато Слънцето минава през знак, неговата сила оформя астрологичния климат на месеца. Всеки един знак от Зодиака съставлява миг, в който има избрана енергийна наличност. В този случай Телецът е вторият знак, приближаващ след Овен. Когато Слънцето напусне Овен и влезе в Телец, центърът на нашата Слънчева система стартира да вибрира в сила, която подхожда на детайла Земя.

След напористото нахлуване на Овена, Телецът идва да успокои действието. Това ни приканва да спрем, с цел да натрупаме сила, тъй че нещо да стартира да се оформя, с цел да се трансформира в съответна и продуктивна материя. В астрологията Телецът съставлява най-първичния пулс на нашите съществени потребности и е обвързван с цикличните и плодородните аспекти на земята. В този смисъл този сезон ни предлага да бъдем възприемчиви към това, от което тялото ни се нуждае, да открием нашите същински потребности.

Идва време да материализираме това, което до момента изглеждаше като предпочитание в нашето схващане, да се фокусираме върху производството на новата конструкция и да й придадем форма със личните си ръце. Това е цикъл за закотвяне в сегашното, закъснение, с цел да бъдем по-солидни и по този метод разрешаваме материализация, обработване на самообладание, фокусиране върху стабилността. Транзитът на Слънцето в Телец ни кара да вибрираме с по-голямо схващане в материалния проект на нашето битие. 

Телецът е сила, която подхожда на детайла Земя, закрепена модалност и се ръководи от Венера. Енергията на Телец работи посредством Петте сетива, давайки живот на сетивността и чувствеността. Телецът се ръководи от планетата Венера, знак на осъзнаването на същинските удоволствия за чувството за обилие. По този метод преносът на Слънцето в Телец ни разрешава да се съсредоточим върху стабилността и материализацията на структурата, да се научим да възприемаме кои са същинските удоволствия от живота, които тук и в този момент изискват задоволство, тези стремежи, които се трансформират в нов план за материализиране.

Със сигурност ще стартират да се следят някакви промени, само че има заплаха не всичко да се случи по най-хубавия метод, нито със скоростта, която бихме желали. Без подозрение икономическите аспекти ще бъдат значим въпрос в този интервал. Възможно е даже упоритостта за използване на промени да се усети съвсем незабавно. Би било добре да сте нащрек и да вземете ограничения, с цел да избегнете изненади и отрицателни и непредвидени резултати. Възможно е бързането да наваксаме пропуснатото време да е нещото, което ни активизира. Но би трябвало да се стъпва деликатно, както се споделя.

Необходимо е да се върви постепенно напред, без грандиозни жестове и с здравомислие. Не е време за екзалтираност или бързане. Спокойствието и търпението са най-хубавите съдружници за този интервал. Креативността може да бъде един от признаците и може да изпадне даже в известна екстравагантност. Възможно е в този интервал да намерим нови способи да трансформираме нашите привички, нашите традиции. Ще изпитаме възходяща убеденост в себе си и във опцията за създаване на други възможности.

По време на слънчевия сезон в Телец, Новолунието ще се образува в Телец на 8 май. Пълнолунието на цикъла ще се образува със Слънце в Телец и Пълна Луна в Скорпион на 24 април.

Слънцето в символ Телец носи намаляване в енергетиката на Лъв, Скорпион и Водолей. Отслабва имунитета, организма е по-податлив на инфекции, по-трудно се извеждат от организма токсините, вероятни са положения като отмалялост, апатия, унесеност, дефицит на сили, неустойчивост към простудни болести и инфекции. Повишава се енергетиката на Дева и Козирог.

Може да почувстваме, че можем да свалим бдителността си и да стартираме да мислим за по-стабилни дълготрайни планове, само че към момента имаме някои значими ограничавания за постигането им, тъй че би било добре да не одобряваме за даденост това, което към момента изисква време. Последващото влизане на Меркурий в Телец малко ще усложни нещата.

Във всеки случай дано не забравяме, че съответният метод и области от нашия живот, където новите сили ще се проявят, ще зависят от това по какъв начин са ситуирани звездите в нашата Натална карта.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР