Слънчево и топло е времето в Бургас. Високите температури в

...
Слънчево и топло е времето в Бургас. Високите температури в
Коментари Харесай

Пролетна идилия за бургазлии

Слънчево и топло е времето в Бургас. Високите температури при започване на април са причина бургазлии и гостите на града да прекарват повече време край морето.
 Българска телеграфна агенция
Някои избират разходки по мост а, само че не липсват и запалянковци, които към този момент плажуват, разхождат се по пясъка, слушат шума на вълните и усещат свежестта на морската бриза.
 Българска телеграфна агенция
Някои се забавляват с игри , до момента в който други просто се любуват на спокойствието и хубостта на природата към тях.
 Българска телеграфна агенция
Утре ще доминира слънчево време , само че от запад на изток ще има и краткотрайни нараствания на облачността, към и след обяд ще е купеста и купесто-дъждовна. На места в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд, а в обособени региони от Горнотракийската равнина, Родопите и Лудогорието ще има и гръмотевична активност. 
 Бургас плаж слънце времето Българска телеграфна агенция
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 22°. Температурата на морската вода е 9°-12°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2 бала.
 Българска телеграфна агенция
 

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките дневно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР