Слънчева и топла неделя ни очаква на 30 октомври. Въпреки

...
Слънчева и топла неделя ни очаква на 30 октомври. Въпреки
Коментари Харесай

Слънчево и топло ще бъде времето в неделя

Слънчева и топла неделя ни чака на 30 октомври. Въпреки ниските минимални температури сутринта – сред 4 и 9 градуса, в София - към 4 градуса, денем ще е най-вече слънчево и уместно за есенни разходки измежду природата.

По-значителна ниска облачност или мъгла ще има сутринта основно над Източна България. Ще духа слаб, в Дунавската низина краткотрайно до сдържан северозападен вятър. Дневните оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса, в София – към 22 градуса.

В планините ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северен вятър. Температурите още ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 10 градуса.

По Черноморието също ще доминира слънчево време. В утринните часове, основно по южното крайбрежие, ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, следобеддо сдържан вятър със западна съставния елемент.

Максималните температури на въздуха ще са 18 – 21 градуса, а температурата на морската вода стартира доста да се намалява и ще е 16 – 18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР