Слънчев предиобед и облачен следобед вещаят синоптиците за утрешния ден. На

...
Слънчев предиобед и облачен следобед вещаят синоптиците за утрешния ден. На
Коментари Харесай

Слънце до обяд и облаци следобед утре

Слънчев предиобед и заоблачен следобяд вещаят синоптиците за утрешния ден. 

На места там ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, в София - към 29°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Вятърът ще е сдържан от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 28°-30°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в планините от западната половина на страната ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 16°.

В четвъртък и петък ще се задържи най-вече слънчево, с купеста облачност след обяд. Само на обособени места са вероятни краткотрайни превалявания. Максималните температури в множеството региони ще са сред 30° и 35°. Вятърът ще е североизточен, слаб, в източната половина от страната - сдържан.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР