Слънчев бряг в България и Мармарис в Турция са най-евтините

...
Слънчев бряг в България и Мармарис в Турция са най-евтините
Коментари Харесай

Слънчев бряг и Мармарис са най-евтините горещи европейски курорти

Слънчев бряг в България и Мармарис в Турция са най-евтините от 16 известни европейски курорта, сочи годишният отчет на Post Office Travel Money.

Годишният отчет за фамилните почивки на Post Office Travel Money разкри най-евтините европейски дестинации за лятна отмора в миг, когато като британците се борят с рецесията с разноските за живот.

България и Турция са преди всичко в новия отчет, който разкрива най-евтините туристически горещи точки за британците, борещи се с рецесията с разноските за живот, заяви вестник „ Мирър “.

В отчета "Плажен барометър ", направен взаимно с туристическата компания Tui, се показва, че разноските за 12 нормални неща по време на ваканцията, измежду които фамилно хранене, питиета, слънцезащитен крем, репелент против инсекти и плажни такъми - от кофички и лопатки до лосиони, сладолед и разходка с водно колело, в двете дестинации са към 86 паунда.

Докладът, представен от, демонстрира, че локалните цени в Мармарис са се удвоили спрямо лятото на 2019 година, макар че сривът на турската лира от този момент е оказал помощ да се понижи резултатът.

Най-скъпа, съгласно барометъра, е Ибиса с цена от към 186 паунда, следвана от Пулия, Италия, с цена от към 185 паунда. От 2019 година насам обаче цените са се намалили както в Ибиса, по този начин и в Пулия, надлежно с 4,9% и 5,2%.

Най-голямото нарастване на цените се следи в Крит с 37,7% растеж, където оценените 12 продукта в този момент костват към 161 паунда.

Докладът разкрива също по този начин, че съвсем три от всеки пет фамилии (59%) възнамеряват пътувания в чужбина тази година, само че над три четвърти от тях (76%) са надхвърлили бюджета си с съвсем 38% при последната си отмора, като са похарчили 243 паунда в допълнение при междинен бюджет от 644 паунда, който са си определили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР