Слънчев бряг“ е сред курортите за най-изгодна почивка в Европа.

...
Слънчев бряг“ е сред курортите за най-изгодна почивка в Европа.
Коментари Харесай

Концесионер: Цените по морето са ниски, за 50-80 лв. може семейство да обядва около плажа

„ Слънчев бряг “ е измежду курортите за най-изгодна отмора в Европа. Това сочат последните изследвания на профилирано туристическо издание във Англия.

След като попадна в класацията Топ 100 на най-известните плажове в света, в този момент курортният комплекс се подреди и в още една влиятелна ранглиста. Курортът ни изпреварва 15 други топ дестинации като Алгарве, Ибиса и Лансароте, както и спечелилият в категорията за най-изгодна ваканционна гореща точка предходната година – Мармарис.

„ Цените по нашето Черноморие самоуверено мога да кажа, че са много по-ниски спрямо всички европейски курорти. Мисля, че едно семейство може в границите на към 50-80 лева да обядва към плажа. Един прекрасен бургер по нашите плажни заведения коства сред 12 и 14 лева Знаете, че в Европа няма по какъв начин да дадете под 10 евро за това “, разяснява пред NOVA концесионерът Кирил Спасов.

В комплекса дребна бутилка вода може да се купи за 2-3 лева, а чаша бира е 3 лева, което още веднъж ни дава ценово преимущество по отношение на другите туристически дестинации.

В проучването място е намерило даже плажното масло. Оказва се, че у нас този артикул е по-евтин с към 5 евро от Мармарис. Проверка сподели, че летовниците в „ Слънчев бряг “ избират да си купят от родните търговци слънцезащитните артикули.

„ Много постоянно ги не помнят и купуват непосредствено от морето. Цените варират от 10-12 лева до 45 лева “, разясни търговецът Дейвид Йовчев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР