Сламен стадион в знак на протест срещу корупцията и бавното

...
Сламен стадион в знак на протест срещу корупцията и бавното
Коментари Харесай

В Русия вдигнаха сламен стадион в знак протест

Сламен стадион в символ на митинг против корупцията и бавното строителство. Любопитният план бе осъществен в съветското село Красное. Той носи името „ Зенит Арена”, само че е 68 000 пъти по-евтин от оригинала в Санкт Петербург - 673 против 700 милиона $...

Инициатор на концепцията, като че ли въодушевена от приказката за трите прасенца, е локалният земеделец Роман Пономарьов. Целият развой минава под непоколебим финансов надзор, а табела на входа афишира тържествено: „ При градежа на този стадион не е открадната нито една рубла”.

Арената е направена от 4500 бали плява, а трибуните побират 3000 фенове. Съблекалните са във формата на пирамида.

Съоръжението към този момент бе хазаин на първия си шампионат, като присъединяване взеха няколко локални тима.

Пономарьов е безжалостен почитател на „ Зенит” и твърди, че има намерение да предложения клуба да семейства на сламения стадион. Той загатва, че проблемите към строителството на новата колосална сцена, която ще одобри един от полуфиналите на международното състезание следващата година, са прекомерно дълбоки.

„ Струва ми се много необичайно цената непрестанно да пораства, а в същото време пусковият период непрекъснато да се отлага”.

От клуба оцениха уместно поканата и предложиха на Роман билет за същински мач.

Фермерът твърди, че неговият стадион е издигнат за 5 дни. Той има намерение да провежда интернационална конкуренция през август.

Новостроящият се стадион на „ Зенит” е планиран от японското величие Кишо Курокава. След гибелта на архитекта планът претърпя куп промени и закъснение на осъществяването с цели 6 години. Освен това разноските и инфлацията повишиха цената с цели 540%.

Строежът е придружен и от корупционни кавги - някогашен заместник-областен шеф е упрекнат в прибиране на рушвет в размер на 351 000 $.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР