Слагат охрана на заместник-земеделски министър заради заплаха към него. Това

...
Слагат охрана на заместник-земеделски министър заради заплаха към него. Това
Коментари Харесай

Охрана на земеделски зам.-министър заради заплаха към него


Слагат защита на заместник-земеделски министър поради опасност към него. Това разгласи в Садово министър председателят Кирил Петков и обвърза проблема с фитосанитарния надзор на „ Капитан Андреево “.

Разследване на bTV сподели, че контролът по храните там от години се прави от частна компания, която прибира главните такси.

„ Още тази седмица слагаме на заместник-земеделския министър защита, тъй като първите закани към този момент пристигнаха, като им спреш на едни хора, които са получавали доста години милиони. За пръв път българското държавно управление имаше храброст да застане против една мафиотска група, която беше окупирала границата. Като си приказваме за незаконен импорт на аграрни продукции, като си приказваме за странни проби за лаборатория, аз персонално отидох първоначално и не можах да допускам. В тази лаборатория някои от местата не беше стъпвал човек, лаборатория за животни, нямаше една сламка на пода, с други думи бяха едни фиктивни лаборатории “, съобщи министър председателят Петков.

Като на ниска цена пиар ход дефинира шефът на компания „ Евролаб “ Васил Димитров изявлението на министър-председателя. Според него " Петков приказва неистини. "

В Садово министър председателят разгласи още, че до месец земеделските стопани, чиято продукция пострада съществено от градушка, ще получат своите компенсации.

Ще бъдат подкрепени освен тези с изцяло унищожена продукция, само че и отчасти потърпевшите.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР