Слагането на името на Георги Гвоздейков като шеф на щаба

...
Слагането на името на Георги Гвоздейков като шеф на щаба
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с Гвоздейков

Слагането на името на Георги Гвоздейков като началник на щаба за изборите е маркетингов трик на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Борисов и Пеевски ловко вършат маркетингов трик, при който поставят името на Георги Гвойздейков начело, с цел да си осъществят всички задания за платен избор в безусловно цялостната съгласуваност - от вътрешния министър, до основния секретар на Министерство на вътрешните работи ", съобщи Петков.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази мнение, че всички ще приветстват решението служебният министър Гвоздейков да оглави щаба за изборите, с цел да може да бъдат почтени и демократични. 

Петков напомни, че Гвоздейков е изключен от " Продъжаваме смяната ".

" Да оправдаят и да могат да замажат очите на хората през името на Гвоздейков, а напълно да държат контрола в личните си ръце. Според мен купеният избор ще бъде невиждан на тези избори ", разяснява съпредседателят на Политическа партия.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР