Слагам под съмнение това, което излезе, каза в сутрешния блок

...
Слагам под съмнение това, което излезе, каза в сутрешния блок
Коментари Харесай

Бъдещият ни посланик във Ватикана: Думите за папата и антихриста са сложени в устата на митрополит Николай

Слагам под подозрение това, което излезе, сподели в утринния блок на БНТ бъдещият ни дипломат във Ватикана Богдан Паташев по повод появило се през вчерашния ден в медиите изявление на пловдивския митрополит Николай  "

Посещението на римския папа е политически акт, задачата е да се обединят всички църкви към Рим и когато пристигна антихристът, папата да го посрещне ".

По време на срещата в Светия синод с Папа Франциск митрополит Николай е бил извънредно сърдечен. Имам запаси към това изявление. Притеснявам се, че това, което поставят в устата му, е малко раздуто или перифразирано. Допускам, че думите са поставени в устата му, защото той е един от митрополитите с по-експресивни реакции. Наистина нямам доверие, че го е споделил тъкмо по този метод, съобщи Паташев.

По думите му визитата на Папа Франциск в България е минала над упованията на Ватикана.

Според него българските синодални отци би трябвало да са по-близо до хората, да са в синхрон с настроенията им.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИм
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР