Слабото представяне на врачанския “Ботев“ продължи и днес в София,

...
Слабото представяне на врачанския “Ботев“ продължи и днес в София,
Коментари Харесай

Слаб „Ботев“/Враца/ загуби с 0:1 дори и от уморения ЦСКА /снимки/

Слабото показване на врачанския “Ботев “ продължи и през днешния ден в София, където загуби с 0:1 от изтощения ЦСКА.
Цял мач гостите настойчиво опитваха да нападат през дясната зона на домакините, само че това не им донесе никакъв триумф. Прави усещане, че играчите на „ Ботев “ демонстрираха неналичието на обикновена футболна просвета и закономерно записаха поредна загуба в елита, този път от едва играещия ЦСКА.
Лошо притежаване на топката, неточни подавания, безредни изритвания на топката и непредизвикани неточности белязаха държанието на врачани на терена. В множеството моменти от дуела футболистите на „ Ботев “ играеха по този начин, че все едно не се познават и се виждат за първи път. За 90 минути те не насочиха нито един удар в очертанията на вратата на алените. Отборът е в пагубна форма и по всичко проличава, че тази година ще се бори да не изпадне от първия футболен ешалон.
Иначе първата рискова обстановка бе пред вратата на домакините. В 8-ата минута центриране отдясно откри непокрития Даниел Генов, който прониза Бусато. Попадението обаче вярно бе анулирано поради засада на нападателя.
В 14-та минута обаче съдията сбърка, спирайки рискова офанзива на врачани с несъществуваща засада. Тогава Генов изскочи отляво на скорост и страничният рефер подвигна флага, само че Занев бе покрил противниковия играч. В 29-та минута и „ алените “ сътвориха напрежение пред противниковата врата. Кери центрира от фаул, Костов не се намеси добре и мазета към Евандро. Бразилецът опита да вкара с глава, само че ударът му нямаше мощ и стражът на Ботев без проблем улови.
В продължението на първата част Даниел Генов бе изведен от Георги Вълчев самичък против Бусато, само че стреля в навън.
След почивката алените заиграха малко по-активно. Двете запаси Соу и Тиаго комбинираха между тях, а офанзивата приключи с шут на португалеца в навън.
В 54-ата минута Евандро бе изведен самичък против вратаря, само че стреля в навън. В тази обстановка даже да беше вкарал, голът нямаше да бъде зачетен, защото страничният рефер подвигна флага за засада, само че такава нямаше. В 62-ата минута домакините стигнаха до първото си голово състояние. Евандро стреля фронтално с глава от пет метра след центриране на Тиаго от корнер, само че Костов мазета.
Десет минути по-късно ЦСКА откри резултата. Поредица от неточности на играчи от „ Ботев “ пред наказателното им поле разреши на алените да лишават топката. Последва пас към Занев отляво, който центрира и бразилецът Евандро вкара с глава за 1:0.
Последва шут на Али Соу, който Костов улови. В 82-ата минута пък Занев центрира рисково отляво, само че сантиметри не доближиха на Соу да засече подаването на своя съотборник.
В 85-ата минута врачани останаха с човек по-малко след втори жълт и надлежно червен картон на Филип Ждрелич. Футболистът на „ Ботев “ бе изпъден за фаул против Тиаго. Три минути по-късно състояние Валентин Антов можеше да вкара втори гол за алените след центриране на Кери отдясно, само че изстрелът му с глава излезе в навън.
За ЦСКА започнаха: Бусато, Албентоса, Томаш, Занев, Турицов, Бикел, Антов, Кери, Фабрини, Евандро, Уот.
За „ Ботев “ /Вр/ стартираха: Костов, Васев, Попов, Домовчийски, Керчев, Вълчев, Гаджев, Генов, Вушурович, Ждерич, Златински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР