Слабостите в емоционалното поведение или различните физически дисфункции винаги подсказват

...
Слабостите в емоционалното поведение или различните физически дисфункции винаги подсказват
Коментари Харесай

Така лесно ще балансирате чакрите си

Слабостите в прочувственото държание или другите физически дисфункции постоянно подсказват за дисбаланс в тялото. Той постоянно е обвързван с някоя от 7-те чакри. Дали вашите чакри се нуждаят от повече баланс и по какъв начин да го извършите, вижте в идващите редове.

Небалансирана коренова чакра (намира се сред ануса и половите органи)

Хранителните разстройства, несъразмерната негативност, нарасналата лакомия и неконтролируемите усеща на неустановеност са общи признаци за небалансирана коренна чакра.

Ребалансирайте главната си чакра заобикаляйки се с червен цвят, взимайте топли и продължителни душове/вани, разхождайте се повече из природата, медитирайте и се отдайте на йога.

Прозявайте се, потребно е!

Небалансирана сакрална чакра (намира се сред пъпа и срамната кост)

Невъзможността да видите себе си като привлекателна персона, ревнивост, заболявания свързани с половата система, неплодородие са едни от най-големите индикатори за небалансирана сакрална чакра. Може да намерите равновесие посредством оранжевите багри, медитация и като включите в менюто си портокали, пъпеши, кокосови орехи и други сладки плодове.

Не на последно място е добре да се заобиколите с детайла вода, която да ви помогне да елиминирате отрицателните страсти. Добра концепция я да се разхождате по-често край езера, море, водоизточници.

Чакри и кристали

Небалансирана манипура чакра (намира се в региона на слънчевия сплит)

Признаците за небалансирана или отслабена манипура чакра постоянно са едни от най-забележителните, защото включват неразположения като храносмилателни, чернодробни и стомашни проблеми, хронична отмалялост и нараснала сензитивност към отменяне и рецензия.

За да я балансирате пийте доста вода, чайове като мента, лайка, джинджифил, хапвайте повече пресни плодове и зеленчуци, дишайте надълбоко.

Използвах содата по този метод и се подмладих с 10 години за минути

Небалансирана сърдечна чакра (намира се в центъра на гръдния кош)

Симптомите на небалансирана сърдечна чакра включват сърдечни болести, лимфни проблеми, болежка в рамото и прекалено възприятие на злоба, яд и самотност, самолюбие.

Намерете салдото като се разхождате по-често в природата, простете на тези, към които таите яд, пробвайте се да вършиме по-често актове на добрина.

Небалансирана гърлена чакра (намира се в региона на шията)

Признаците, които могат да ви подскажат, че гърлената ви чакра се нуждае от баланс са болести на гърлото, болежка в региона на врата или раменете, отслабена воля и компликации при самоизразяване, злословене, проблеми с щитовидната жлеза, заекване.

Чрез вокализиране, пеене, повече смях, може да започнете да отваряте и още веднъж да балансирате чакрата. Също по този начин полагайте старания да говорите истината, да споделите вашите усеща, мисли и хрумвания, практикувайте извършения с надълбоко дишане.

Тази рецепта ще ви избави от гастрита вечно!

Етерични масла за стимулиране на чакрите

Небалансирана чакра на третото око (намира се една концепция нагоре сред веждите)

Упорство, неспособност да видите нещата действително, мрачност, проблеми с очите, ушите, главоболие, слаба памет, са единствено част от знаците, които ви демонстрират, че тази чакра има потребност от баланс.

Опитайте с медитация, повече сън, ароматерапия с етерични масла като лавандула, нероли и хвойна, прибавете към храненето си лилави и сини храни като червен лук, алено зеле, боровинки, алено грозде, къпини, лилави картофи.

Консумирайте една чаша на ден от тази примес и мазнините в стомаха, ще изчезнете след 10 дни!

Депресия, свръхчувствителност към светлина и звуци, боязън от отчуждение и проблеми със самосъзнанието или самоувереността, нарушено мозъчно кръвообращение, яд, инсулт... Всички тези физически и прочувствени неразположения и произшествия подсказват за небалансирана теменна чакра.

Може да я балансирате с медитация, помагайки по-често на другите, мислейки за нещата от живота с повече обич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР