Слабост и политическа грешка е да се отстъпва за Закона

...
Слабост и политическа грешка е да се отстъпва за Закона
Коментари Харесай

Сидеров определи като политическа грешка отстъпването от Закона за приватизацията

Слабост " и политическа неточност е да се отстъпва за Закона за приватизацията и следприватизационен надзор. Решението ще докара до загуба от 300 млн. лева за страната. Това разяснява водачът на партия " Атака " Волен Сидеров в ефира на Нова телевизия.

" Държавата има 30% в Българския морски флот. В момента нещата вървят към неплатежоспособност на компанията, а освен това състояние страната не може да си вземе нищо от компанията, а тези 30% се равняват на над 300 милиона лв. в активи. С това, което упорстват Валери Симеонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов и президента Румен Радев, ще докара до загуби за България от 300 млн. лева ", аргументира се той.

Според него в закона, който " никой не е прочел " няма лобизъм и отговори на обвиняванията, че " Атака " и ГЕРБ са " комбина, която спасявала редови войник Киро ". " Но си припомням интервенцията по спасяването на редови войник Киро, само че помня спасяването на редови войник Цеко, когато Симеонов изнуди Министерски съвет за Банско " напомни Сидеров.

Той заяви, че ще внесе искане до основния секретар на Министерския съвет да показа информация кой и по каква процедура е разрешил инспекциите по Черноморието, взела участие ли е полиция в тях и за какво. " Не съм пратил Симеонов във властта, с цел да убива туризма, а да подвига приходите и пенсиите – не да " утрепва " компании и стотици и стотици бизнесмени, сподели Сидеров пред Нова телевизия. Ако той не може да се оправи с това, да признае и ще търсим различен човек, добави водачът на " Атака ".

" Ако не получим извинения дружно с сътрудника Николай Александров, с който се понижи на 5 години периода, в който приватизатор би трябвало да съблюдава съответен ангажимент по приватизационен контракт, ще заведем правосъдни каузи за засегнатост и ще окуражим премиера Борисов и Данаил Кирилов да създадат същото " сподели Сидеров и приканва Бойко Борисов да покаже " кой е министър председателят ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР