Sky разкри своята пълна гама от блокбъстър телевизионни предавания, които

...
Sky разкри своята пълна гама от блокбъстър телевизионни предавания, които
Коментари Харесай

Новите телевизионни предавания, идващи в Sky през 2024 г., включително трилърът на Робърт Дауни Джуниър и драмата на Кейт Уинслет

Sky разкри своята цялостна гама от блокбъстър телевизионни излъчвания, които би трябвало да се появят на екрани през 2024 година Тази година ще забележим звездни сериали и от двете страните на езерото, водени от някои от най-големите имена на Холивуд, в това число Робърт Дауни Джуниър, Джулиан Мур и Кейт Уинслет.

Независимо дали харесвате черен комедиен шпионски трилър, историческа психодрама или завладяващи спортни документални сериали, Sky има по нещо за всеки през 2024 година Всички излъчвания в листата на Sky се оферират с участие в Sky TV, което сега се предлага в пакет със Sky Glass и Netflix за £14 на месец за първите три месеца.

Любителите на малкия екран могат също по този начин да закупят едномесечен безвъзмезден експериментален интервал на пакета Sky TV, Sky Stream, Netflix и Discovery+ с помощта на нова договорка за лимитирано време. Филмовите почитатели могат даже да получат Sky Cinema от £9 и да получат Paramount+ безусловно гратис, плюс два безвъзмездни билета за кино Vue всеки месец.

Тук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР