Скромността вече не е на мода. До този извод стигна

...
Скромността вече не е на мода. До този извод стигна
Коментари Харесай

Борисов: Тези от ПП си мразят народа

" Скромността към този момент не е на мода. " До този извод стигна в Ахелой водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Като си спомня какво беше преди... Как са карали хората на тоя трафик... А откакто построихме пътя, Ахелой стана прелестно курортно градче ", похвали се той. После се зае да разяснява съперниците си: " Виж какъв брой са нахални, брутални. Една и съща опорка споделя " никаква диверсификация ". Абе, вие този единствен танкер от кое място го докарахте? Обаче си приказва. Скромността към този момент не е на мода. Ставаш и започваш: " Двойно усилих учителските заплати - факт. 1200 учебни заведения направихме и ремонтирахме. 1200 детски градини и ясли. " В момента акцията е такава - те лъжат, ние би трябвало да демонстрираме, другояче няма оправяне. Тези от Политическа партия все едно идват от друга планета и си ненавиждат народа. Лъжа след неистина! Нямало диверсификация. А ние направихме румънска връзка, направихме турска връзка, направихме гръцка връзка, с компресори до Петрич, беше един 1 януари. Направихме пренос към съседите - страната печели по половин милиард на година за 75 години напред. Сръбската строим. "

" Дойде някогашният държавен секретар Помпео на лекция и сподели: " България е с най-добре построена газова инфраструктура на Балканите. А тия сутринта викат: " Нищо не са създали. " Брутално лъжат. Ние половин милиард вложихме единствено в компресори и станции. Добре че ги направихме ", сподели още някогашният министър председател.

" 50 хиляди деца вкарахме на година, които в никакъв случай не са влизали в класна стая ", съобщи Борисов. " Не единствено роми - българчета. Български фамилии. Да ги образоваме, тъй като като ги образоваш, към този момент не отиват на обществените пари да чакат, не отиват да крадат, стартират да си построяват специалността. Дайте му обучение, всичко друго ще си пристигна ", сподели менторски Борисов.

Той се пошегува с лозунга на " Продължаваме промяната "   " Да довършим смяната ": " Хората това го схващат като " да довършим народа ". Хубаво ги започнахме за шест месеца, работихме добре за Руската федерация, в този момент да ги довършим. 4 милиарда са изнесли от България, от вашите джобове - бензин, газ, ток. "

Според водача на ГЕРБ измежду първите ограничения, които би трябвало да се вземат за прекъсване на миграцията, по логиката на Политическа партия, е да се махне Бойко Рашков. 

Експремиерът разяснява и войната в Украйна: " Аз откровено се опасявам за Запорожие. Всеки ден я дават. Има ли една пушка на сцената, тя гръмва. Всеки ден включват, изключват реактори. Това са доста комплицирани процеси. Не са като другите централи, това са процеси, които са доста деликатни. И най-после някой бойкот, някоя ракета... ще убият туризма, ще убият земеделието, ще убият всичко за десетилетие. Това е най-големият риск. Всяка заран виждам новините, с цел да видя какво е станало там. " Борисов изрази страдание, че няма да има почитан български представител на тази сесия в Организация на обединените нации. Според него интернационалните сили би трябвало да заградят централата и да не се позволяват нито руснаци, нито украинци. " Това е нуклеарна бомба. Без да се употребява нуклеарно оръжие, може целият район да се съсипе. Ние към този момент сме бити. Ние към този момент сме уплашени. Защото аз помня, беше 24 май, манифистирафме тогава, когато гръмна Чернобил. Ядохме марули, арпаджик, доматите, като от горната страна пада радиация ", спомни си Борисов и прикани министър председателят или президентът да отидат на срещата.

" Световният първенец, планетарният първенец по банкрутиране на банки се споделя Румен Гечев. 24 банки е банкрутирал ", разяснява Борисов икономиста и народен представител от Българска социалистическа партия, съгласно който бюджетът на България е рационален.

" Първо би трябвало да се вземат ограничения да се оправят вредите от наводненията. Господ беше милосърден. Как сме се разминали без жертви - божа работа. Говорих с кмета Кабаиванов, най-малко два месеца ще им трябват да се оправят вредите. Техника имаме най-хубавата. Първо би трябвало да се вкара тежката техника. А по-късно към този момент може да се вкарат доброволци на смени ", посъветва той за опустошените от наводненията села в Карловско.

Борисов раздава подписи, снима се с хората и отново подхвана Политическа партия. Обвини ги, че му били " откраднали името ".  " На всичкото от горната страна са ми откраднали и името. Първият ми слоган беше " Генерална смяна ". Те продължавали смяната. Стига промени, дайте да поработим малко ", възмути се той.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР