Скромно изпращане в последния си път получи едно от най-големите

...
Скромно изпращане в последния си път получи едно от най-големите
Коментари Харесай

Венци от ФИБА Европа и Ричард Стоукс в памет на Валентин Лазаров

Скромно изпращане в последния си път получи едно от най-големите светила в българския баскетбол и международното съдийство Валентин Лазаров. Заради изключителната епидемиологична обстановка фамилията на члена на Залата на славата на ФИБА пожела непретенциозно заравяне в извънредно стеснен кръг.

 Изображението може да съдържа: 2 души, стоящи хора, растение, дърво, навалица, навън и природа

Дистанционно, с венци, почитта си към паметта му показаха от ФИБА Европа и Евролигата в лицето на шефа на съдиите на организацията – Ричард Стоукс.

Тино, както бе прочут Лазаров, ни напусна на 28 декември след тежко боледуване. Смъртта му разстрои баскетболното семейство в България, а също и рефери и възпитаници по целия свят.

 Изображението може да съдържа: цвете, дърво, растение и навън

Президентът на ФИБА Тургай Демирел показа: " Ще помним Валентин като човек, предан на европейския баскетбол, в частност поради неговите качества като, арбитър, Комисар на ФИБА и член на Техническата комисия десетки години. Хора като Валентин помогнаха да бъде построена репутацията на нашия спорт. Той ще ни липсва доста. Съболезнования на неговото семейство в тези сложни времена! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР