Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Пророческите сънища на различните зодии

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Зодии и оракулски сънища.

Пророческите сънища разкриват истини, без даже да го осъзнаваме. Всеки един от зодиакалните знаци има тайнствен капацитет, за който даже никой не подозира. Такива благоприятни условия се разкриват посредством сънищата. Разбира се, всички сме чували за тълкувания на сънищата, които предсказват бъдещето. Но астролозите считат, че някои хора имат по-голям капацитет да виждат бъдещето в сънищата си и че това зависи директно от техния зодиакален знак. Независимо какъв брой сензитивен е всеки един от нас, всеки знак има собствен личен тип оракулски сън. Когато изпитате това сънувано обръщение през нощта, би трябвало да му обърнете особено внимание.

Ако съответен оракулски сън е бил прелестен, ще се разсъните с усмивка. Това значи, че ви чакат единствено положителни неща. Но в случай че това е призрачен сън, явно ще би трябвало да вземете някакви ограничения, с цел да предотвратите това, което се е случило в съня, с цел да не стане действителност. Какво значи всичко това за всеки от знаците, разберете по-долу.

Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци имат невероятната дарба да пророкуват световни събития в сънищата си. Тъй като са много ангажирани със себе си, те постоянно сънуват себе си като обект на обвързаност от противоположния пол. Ала това освен този тип оракулски сънища. Често в сънищата си играят ролята на крал, военачалник, политик или друга властна персона.

Ако преживеят подобен сън, най-добре е да го запишат заран и по-късно деликатно да проучват всяко деяние и решение, взето в този сън. Те би трябвало да схванат какво е довело до това, какви са били претекстовете. Най-вероятно ще бъдат подготвени за грандиозната смяна, която ги чака в будния свят. Тези представители на трите зодии ще се окажат в обстановки, в които ще би трябвало да вземат решения, наподобяващи тези в съновиденията им.

За Лъвовете има различен тип оракулски сън. Това е, когато те стават очевидци на ярка светлина или някакъв необикновен ослепителен обект.

Телец, Дева, Козирог

Земните знаци рядко получават оракулски видения, до момента в който спят. Често те даже не си спомнят какво са сънували. Ето за какво би трябвало да бъдат още по-внимателни при дешифрирането на сънуваната символика.

Телецът е талантлив със способността да планува личните си триумфи. Въпреки това той би трябвало да следи за сънища с монети или за звука на монети, които звънят на сън. Това е знак, че ще му бъде дадена опция да завоюва пари, които не би трябвало да пропуща при никакви условия.

За Дева и Козирог пророческите сънища са свързани с домакинска работа или духовността. Ако сънуват, че домът им е доста замърсен, те прекарват времето си в действителния живот, правейки нещо, което няма да донесе нищо ползотворно. Ако сънуват топъл и чист дом, предстоят им дни на благополучие и обич. Когато мият паница или съд в съня си, само че остават мръсни, това значи, че в действителния живот те ще се сблъскат с проблем, който ще им отнеме много време и старания за разрешаване. Същият образец е годен и в духовното замърсяване или непорочност.

Всеки сън, който изживяват тези знаци, може също да пресъздава вътрешни страхове и алтернативи, които може вероятно да имат. Така че, преди да го свържете с каквито и да било бъдещи събития, помислете дали ви дава отговор на въпрос, който е в мозъка ви от няколко дни.

Близнаци, Везни, Водолей

Въздушните знаци не би трябвало да подценяват сънищата, свързани с човешките взаимоотношения и науката. Везните и Близнаците имат оракулски сънища, свързани с връзките. Кавга с колегата им насън значи, че ще избухне незабавно щом се разсънят. Сънищата за невярност припомнят, че те са се отнасяли неприятно към колегата си.

От друга страна, в случай че сънуват щастливи връзки, тогава те могат да станат действителни. Интересното в техния случай е, че имат способността да сънуват за идна среща с половинката си. Често сънуват някой да им се обажда, което инцидентно се случва минути откакто се разсънят.

Водолеите имат оракулски сънища, свързани с науката, където вършат необикновено изобретение. Една концепция изниква в главата им, до момента в който сънуват или такава, която не са съумели да измислят, до момента в който са будни.

Съветът за тях е да се опитат да осъзнаят сънуваното в действителния свят. Но в случай че в съня си се пробват да поправят нещо, да си спомнят нещо или опитът се обърка, това значи, че ще се сблъскат с компликации, когато осъществят проектите си в действителния живот.

Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци имат оракулски сънища по-често от всички останали зодиакални знаци. Пророческите сънища, които имат са разнообразни. Рибите би трябвало да внимават, в случай че сънуват нещо обвързвано с хазарта. Например, в случай че сънуват, че са спечелили от лотарията, няма да е изненада, в случай че получат непредвидена сума пари в границите на няколко дни. Но в случай че сънуват, че губят в казино, тогава би трябвало да внимават за безразсъдно харчене или кражба, която ги грози.

За Раците, техните оракулски сънища нормално са свързани с пътешестване към далечни дестинации. В 99% от случаите това предвещава шанс, който следва в житието им. Когато въпросното пътешестване е рисково или нещо непрекъснато се обърква, сънят е негативен. Ако казусът е подобен, бъдете деликатни и отложете всевъзможни пътувания или инициативи.

Сънят на зодия Скорпион е оракулски, в случай че сънищата им имат нещо общо с някакво тестване, обвързвано с кариерата им, този тест ще значи, че им следва извънредно значимо събитие. Ако пък сънуват покачване или самопризнание в работа, това най-вероятно ще се случи в действителността. И противоположното - рецензиите в съня ще се проявят в действителността. Когато Скорпион сънува ангел или чува чужд глас от него, ангелът страж се пробва да му каже нещо пророческо или по-скоро да даде упътвания.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР