Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Лош късмет? На какво се дължи?

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за - Лош късмет-На какво се дължи?

Лошият шанс е в резултат на насъбрани неточности в настоящето ни съществуване както и предходни животи. На тази тематика ще се спра малко по долу в обявата.

Маг Х: " Утре ще се избавите от неприятния шанс и ще забогатеете! "

Позволете ми първо да ви обърна внимание на примамливата формула „ Jinx Repellent Magic Formula “ от Ерик Мослей, който насочва следното обръщение: „ Предлагам Магически способ за печелене на доста пари и унищожаване на неприятния шанс. Утре ще се избавите от неприятния шанс и ще забогатеете - резултат, обезпечен от експертите по езотерика “. Изводите отпущам на вас, драги читатели.

Живеем във все по материализиран и динамичен свят, тази динамичност ни води все по постоянно към допускане на неточности. Всяко пилеене и разхищение на парите носи след себе си присъдата - Лош шанс.

Както към този момент написах - Лошият шанс е в резултат на насъбрани неточности. Този куп от „ грехове “ се е осъществил във времето, било то от предни инкарнации или настоящ живот. Човек е подложен на доста изкушения на първо място материални и това води до необратими процеси на по късен стадий, беднотия, неуспех или меко казано - Лош шанс. Спохождането на неприятния шанс не е черна котка да ти пресече пътя, петък тринадесет, счупено огледало и прочие, и прочие, такива внушения попадат в рубрика Суеверие. И въпреки всичко всеки ще си зададе въпросът - На какво се дължи това, на зла орис или?

Ще се опитам да ви го обясня метафорично посредством моята позиция като таен анализатор. Когато човек допусне неточност и съгласно херметичните закони (божите повели) същият е направил закононарушение в нравствен аспект. От което следва да излежи своята присъда - катарзис. Съгрешилият е към този момент задържан. Присъдата е издадена от божествените сили - висшите сили и индивида попада в пандиза - кармичен подобен.

Примерно присъдата е да излежи (да осъзнае и потвърди осъзнаването) 10 земни години. Езотерикът се явява негов асистент, но без да прави окултни способи, а посредством разнообразни духовни способи. Съответно прилагайки инструментариум, който не е в прорез с вселенските закони. Езотерикът следва да бъде Херменевтик, надълбоко осведомен с тайните.

Основната цел на езотерика е подпеченият му да бъде съгласуван до онази степен в която да се интегрира в синхронният енергиен поток. Тогава се стига до реабилитиране - помилван. Съответно следва опрощение или понижаване на присъдата от 10 на една година примерно.

Има люде, които по рождение са си небогати, но това не е неприятен шанс или зла орис, а карма. Именно това положение е обект на езотерично вмешателство с концепцията да се превъзмогне поне най-малко. Както споделя Метерлинк: „ Ето, идат благи и общителни щастия, те ще ни напътят… “

Вкратце неприятният шанс е тестване. И когато пиша за „ привличане на шанс “ имам поради нагоре описаното, а точно хармонизиране. Няма единна формула за фактора шанс, тъй като всеки един от нас е характерност.

И въпреки всичко: „ Човек в никакъв случай не знае от какъв по-лош шанс го е избавил неприятният му шанс. “ - Кормак Маккарти

В умозаключение, пазете се от облачни апели за бързи пари - привличане на шанс, с цел да не ви навестят тежки дни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР