Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Внимавайте с любовните магии! Последствията са драматични

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за Квази любовната магия.

Квази любовна магия е тип отрицателна операция като акт на насила на всякакво равнище. Принуждаването на някой да стане наш ухажор или държанка благодарение на квази любовни вълшебства и заклинания е постоянно срещан образец из нашите ширини.

Квази любовната магия е инвазия. Квази любовната магия е посягане по отношение на свободната човешка воля, същата е удар в тил на съответното лице, което няма визия или предпочитание да се свърже с персоната, която поръчва квази любовна магия. Подобни заклинания, ритуали, проклятия и отрицателно потребление на знаци за събиране на двойки, било то разграничени или не, могат да провокират стихия.

Активацията на една такава окултна услуга - любовна магия е болест, в същата се отключват енергийни паразити, които нанасят голяма щета.

Посланията отправени за положително, да се съберат две творения от време на време е благородно. Такива сходни държания се назовават прикрепвания и включват естествените елементали. Те нормално не са неприятни, само че са попаднали на неуместно място и основават безпорядък. За това ги дефинирам като квази любовна магия, тоест " мними, лъжливи, неистинен ".

Квази любовна магия и Психичните офанзиви

Психичните офанзиви доста наподобяват на физическите набези, само че се случват на други измерения. Енергийните офанзиви могат да се дължат на отрицателно извънземно вмешателство или да идват от земни източници. Психичните офанзиви при квази любовната магия повреждат душевното ядро на доста равнища и могат да се придвижват от предишните и в бъдещите животи.

Последният образец за отрицателно вмешателство е отрицателната сила на всеобщото схващане. Всички ние сме артикул на религиозните и философските вярвания на тази планета, както и на убежденията, в които са възпитали обществото и фамилията ни. Ако знаете, че нещо е неправилно, няма потребност да го възприемате, само че нормално ние не се замисляме над множеството убеждения на всеобщото схващане. Те са факт и на човек даже не му хрумва да се замисли над тях.

Само, че е време доста от тези убеждения да се преразгледат и трансформират. Променяйки личното си отношение към тях, ние ги променяте във нашата мисловна мрежа, в резултат на което променяте мисленето и кармата си. По този метод ние променяме и парченце от земната мрежа, всеобщото схващане на планетата.

Последствията от квази любовната магия

Последствията са апокалиптични. Независимо дали дадена магия е бяла, черна или алена, тя е нищо повече от отрицателно вмешателство - квази. Често подвеждани от разнообразни примамливи оферти за събиране на разграничени двойки, хората се спускат отчайващо към тази примамка, без да си дават сметка, че това води най-често до резултат на бумерангът. Може би ще попитате - Защо? Обяснението е просто, всеки човек има право на свободна воля и когато има интервенция без знанието както и единодушие от негова страна, това се назовава отрицателно вмешателство.

Последствията могат да се проявят върху децата като, аутизъм, полиомиелитът, множествена склероза и прочие, и прочие. Още по обезпокоително е, когато една такава квази любовна магия тръгне по родословието, тогава към този момент се стига и до кармично обременяване. Да, може да се хармонизират взаимоотношенията, но нищо повече от това. Квази любовната магия е в прорез с вселенските закони..

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР