Скритите лимонки - видимо потайни, но криещи в себе си

...
Скритите лимонки - видимо потайни, но криещи в себе си
Коментари Харесай

6 “Скрити лимонки - и хуморът, и нелепостите и истините за женската природа

Скритите лимонки - очевидно потайни, само че криещи в себе си нещо непредвидимо - те могат да подразнят любознанието на всеки. А един път решили да разкрият себе си, напряко могат да ни скрият шапката.
 “Три версии на живота ” от Ясмина Реза с режисьор Стоян Радев с премиера в I AM Studio
От може ли да се яде, откакто сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния - историята на две фамилии и техните разправии

“Три версии на живота ” с премиера в I AM Studio

Именно нещо сходно можем да чакаме да се случи на камерната сцена на Театър " Сълза и смях ", където ще се играе най-новата премиерна режисура на Театър София.

За първи път у нас ще можем да гледаме представлението на австралийката Джоана Мъри-Смит - " Скрити лимонки ". Под формата на самобитно Six Women Show то съчетава в себе си и ни разкрива хумора, всекидневието, нелепостите, както и истините за женската природа.
 Снимка 656040

Актрисите Ангела Канева, Дениза Павлова, Мила Банчева, Милена Живкова, Неда Спасова и Станка Калчева ще ни опишат шест истории, които видимо нямат нищо общо между тях, само че в действителност са обединени от непредвидимото. Както и от комичната редица от глупави провали и несбъднати упования, които ще ни накарат и да се посмеем, и да поразмишляваме.
 Снимка 656041

Освен шестте основни актриси, част от актьорския състав в пиесата е и един-единствен мъж - Пламен Манасиев. Режисьор на постановката е Николай Поляков, а преводът на текста е на Златна Костова. Сценографията е дело на Петя Боюкова, музиката - на Михаил Шишков-син, а хореографията - на Ангелина Гаврилова.
 “Пет дами в идентични рокли ” с Евелин Костова и Дария Димитрова с премиера в Театър “Българска войска ”
Когато шаферките откраднат шоуто от булката на сватбата

“Пет дами в идентични рокли ” ще ни оставят без мирис от смях

Премиерата на " Скрити лимонки " е на 6 и 7 март от 19:30 ч. на камерната сцена на Театър " Сълза и смях ". Следващите дати са 28 март, 10 и 23 април, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР