Скрита в предградията на Източен Берлин се намира месарница, в

...
Скрита в предградията на Източен Берлин се намира месарница, в
Коментари Харесай

Да си обзаведеш дневната с наденици

Скрита в предградията на Източен Берлин се намира месарница, в която нищо не е годно за консумация.

На пръв взор, Aufschnitt Berlin, което в превод значи "Колбаси ", наподобява като обичаен месарски магазин. Но в действителност това е един чудноват бутик за текстилни и домашни аксесоари, в който се продават възглавници, наподобяващи на наденички, бекон и студени меса.

Наденичките са надълбоко вкоренени в немската кухня. Световноизвестни са немските наденички или така наречен „ франкфурти”. Нека не забравяме и колбасите, които са обичайната храна по Коледните базари. А за една вегетарианка те се трансформират в преуспяващ бизнес.

Силвия Валд е притежател на Aufschnitt Berlin и не яде месо. Чрез този абсурд тя разкрива възприятието си за комизъм и споделя, че поради реалистичния дизайн на изделията, от време на време минувачите неправилно вземат решение, че текстилният магазин е месарски. Поразително е това, че можете да вземете едно парче плат и да го превърнете в парче наденица.

Възглавничките са ръчно направени с памук, ликра, микрофибър и синтетична кожа, употребяват се единствено естествени багрила.

Всеки, който обича закуската в леглото си, може да си закупи комплект за обичайната британска закуска, да вземем за пример включващ яйца и бекон.

Освен вкусни, те наподобяват и комфортни. Бихте ли си полегнали върху едно текстилно бутче?



Снимки: instagram.com/aufschnittberlin
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР