Скрамблерът е мотор комбиниращ различни черти - превозно средство, разработено

...
Скрамблерът е мотор комбиниращ различни черти - превозно средство, разработено
Коментари Харесай

Triumph с нов Scrambler 1200 XE и X за 2024 г

Скрамблерът е мотор комбиниращ разнообразни черти - транспортно средство, създадено за пътешестване и по безпрепятствено асфалтирани автомагистрали, и по черни пътища или за прекосяване на режим Писта за мотори. Оригиналните мотори водят началото си от семейство на по този начин наречените “скрамблери ” - леки градски мотори, в началото създавани от Triumph и BSA през 50-те години на 20-ти век. Скрамблерите са доста добре приспособени за сложни пътища заради смарт дизайна на окачването си и високо инсталираните си ауспуси. Както и другите яки мотори, моделът е освен бърз, само че и доста постоянен поради окачването с вилка и махало на предните и задните колела.

С новия 1200 X и по-нататъшното развиване на 1200 XE, Triumph показва два нови модела скрамблер за 2024 година И двата мотора разчитат на висок въртящ миг от 1200 куб.см Bonneville мотор и офроуд 21-инчови предни колела. 1200 X предлага изправена позиция на седене, ценена от почитателите на скрамблера. Височината на седалката е 820 мм и може да бъде понижена до 795 мм с предлаганата като алтернатива ниска седалка. Новото окачване на Marzocchi с 45 мм USD вилка и амортисьори с резервоари за връщане и регулируемо авансово натоварване, 170 мм ход начело и откъм гърба, усъвършенстват новия 1200 x за потребление на пътя.

Мултифункционални принадлежности с интегриран TFT екран, пет режима на шофиране, в това число офроуд, напълно LED осветяване, в това число присъщите фарове с дневни светлини, нова компактна задна светлина и нов мигач, USB функционалност за зареждане, както и навигация със стрелки, Bluetooth телефон и режим за свързване и музика допълват картината.

Актуализациите на Scrambler 1200 включват усъвършенствана вилка MarzocchiTM 45mm USD и амортисьори с двойна пружина с резервоари, изцяло регулируемо окачване MarzocchiTM с 250 мм ход начело и откъм гърба, ревизирани всмукателни и изпускателни колектори, които обезпечават по-широк въртящ миг в най-високия диапазон на скоростта. Тънките и елегантни LED мигачи и новата компактна LED задна светлина обезпечават по-модерен външен тип. Опционално налично високо предно стъкло и здрава система за багаж с багажни чанти при поискване са предопределени да обезпечат по-добра склонност за туризъм.

И двата модела са оборудвани със същия 1200-кубиков, двуцилиндров мотор Bonneville с висок въртящ миг. Ново 50-милиметрово тяло на дросела и ревизиран изпускателен колектор обезпечават усъвършенстван поток за по-широко систематизиране на въртящия миг в горната част на обсега на оборотите, от 5000/мин до алената линия. В допълнение, топлинното лъчение от повдигнатия шумозаглушител към десния крайник на лидера е доста понижено.

Моделите 2024 са точно настроени, с цел да обезпечат съвършен баланс в доставянето на мощ за потребление на пътя и отвън него. Пиковата мощ в този момент идва малко по-рано в скоростния диапазон, 90-те к.с. се освобождават при 7000/мин, а оптималният въртящ миг от 110 Нм също е разполагаем по-рано, а точно при 4250/мин. Високо инсталираната двойна изпускателна система приключва от ауспуси от полирана неръждаема стомана, които издават присъщия бездънен Scrambler тон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР