Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме

...
Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме
Коментари Харесай

Габриела Пеева: От вербални игрички няма нужда, скръбта и тъгата са безкрайни за много хора

" Скръбта и тъгата са безкрайни за доста хора, оставете ме на мира ". Това съобщи пред NOVA една от упрекнатите за гибелта на Пейо Пеев - брачната половинка му Габриела. Екип на медията беседва с дамата, която е под домакински арест. 

" От вербални игрички няма потребност. Няма да разясня ", сподели още тя.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев, който персонално гледал видеозаписите от съдбовната вечер, от тях ставало ясно, че убийството е осъществено от брачната половинка на Пеев и нейната майка. Двете към този момент са обвинени за смъртта на мъжа. До момента е ясно, че те са влезнали в колата му, където са го удушили. След това автомобилът с тялото му е опожарен, с цел да бъдат прикрити следите. Подозира се обаче, че има и други забъркани хора, които са им съдействали да се укрият след осъщественото закононарушение.

Същевременно стана ясно, че има още обвинени за гибелта на 44-годишния мъж. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Припомняме, че Пеев беше удушен, а по-късно автомобилът с тялото му - опожарен. Подозренията са, че има още забъркани лица, помогнали за укриването на тялото и за прикриването на следите от убийството.

По-рано стана ясно, че прокуратурата към този момент оспорва домашния арест на Габриела. Тази мярка ѝ беше избрана, с цел да се грижи за двете си деца. Социалното министерство обаче взе решение да ги настани при близки за протекция. Според Софийската градска прокуратура също те не би трябвало да бъдат поверявани на жена с толкоз тежко обвиняване.

В 18:00 часа в петък е проведен митинг в памет на Пейо Пеев и с искане за равни права на майката и бащата при развъждането на деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР