Скръбни празници преживя голямата ни актриса Татяна Лолова, след като

...
Скръбни празници преживя голямата ни актриса Татяна Лолова, след като
Коментари Харесай

Ето с кого иска да заживее Татяна Лолова след смъртта на съпруга си

Скръбни празници претърпя огромната ни актриса Татяна Лолова, откакто от този свят си отиде брачният партньор й Светослав Светославов – Славето.

Последните няколко месеци били мъчителни за цялото семейство на Лолова. Те интензивно водили борба с рака на панкреаса, който довърши Славето. До последно околните се надявали на знамение, само че уви – животът от време на време ни сервира неприятни изненади.

Репортер на  s how.blitz.bg  научи, че брачният партньор на актрисата е предчувствал тъжния си край. Не инцидентно настоял на Коледа при него да отидат сина му Сава, снахата Нели и внуците Сава и Матео. И по този начин отпразнували последната Коледа в цялостен състав, а болният още на идващия ден склопил очи.



Старата актриса е неутешима. Поискала от внуците си да се реалокират в нейното пространно жилище в столичния квартал „ Гео Милев “. Към момента обаче никой от фамилията не ще и да чуе да се изнесе от жилището им в тузарския квартал „ Лозенец “. И въпреки близки до опечалените да споделят, че апартаментът на Лолова е къде-къде по-голям и комфортен, никой от тях не желае да се придвижи.

Вероятно и на тях им е нужно малко време, до момента в който осмислят обстановката и видят, че баба им има в действителност незабавна потребност от тяхното наличие. Нейни колежки от арт средите пък я поучават да се отдаде на работа. Това е най-бързият и неусетен метод от излизане на депресивни положения.

Татяна не е играла в театъра от много време, а повода е заболяването на брачна половинка й. Искала да е до него всеки момент. Сега се замисля да се завърне на театралната сцената и да теши тъгата си на обичаното й място. Точно по този метод Стефан Данаилов преодоля гибелта на брачната половинка си Мария.

Поклонението на Светослав продължи към 30 мин. в черквата на Централните софийски гробища. На излизане на църквата, Лолова притискаше до себе си портрета на Славето. Приседна на пейката пред храма, за минути остана сама и дълго време се взираше в фотографията, на която той е млад. Изпратили го в доста стеснен фамилен и другарски кръг по гледище на актрисата. Съвсем съзнателно не споделила мястото и часа на поклонението.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР