Скръбна вест застигна семейството на Мария Илиева. Журиращата в Гласът

...
Скръбна вест застигна семейството на Мария Илиева. Журиращата в Гласът
Коментари Харесай

Сълзите не спират! Мария Илиева загуби най-близкия си човек

Скръбна новина застигна фамилията на Мария Илиева. Журиращата в „ Гласът на България “ изпълнителка загуби своята баба Гроздана.
Тъжната новина заяви майката на певицата Ваня Монева, която е началник наженски национален хор „ Ваня Монева “. Тя се сбогува по прочувствен метод с нея с пост в обществените мрежи, предава България Днес.
„ Скъпата ми майчица си отиде. 25.09.2023г., 18.22ч. Бях до нея! Отиде си умерено! Малко е да й благодаря за всичко, което съм! Трудна и тежка е раздялата с мама! Искам душата и да полети в безкрая и да откри покой при срещата с баща! Знам, че постоянно ще е с мен! Сбогом, скъпа моя, блага мамо! “, написа майката на Мария Илиева.
Едни от последните думи, написани от Гроздана в персоналния й профил, преди да си отиде, са следните:
„ Много постоянно мисля за моя обичан, хубав град Велико Търново! Мисля за река Янтра, край която се разхождах с моите прелестни съседки! Мисля за приятните дамски сбирки в читалището, проведени от библиотекарката Лена! Мисля за моите колежки, с които и до в този момент се почитаме и обичаме! Мисля за всичките си приятелки! Благодарна съм на щерка ми Ваня Монева, на лекарите ми и на ориста, че още се веселя на живота! “.
Опелото и поклонението пред паметта на Гроздана Монева ще бъде в сряда (27 септември) в 12ч. в храм „ Света Неделя “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР