Скот Мактоминей призна, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед е било

...
Скот Мактоминей призна, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед е било
Коментари Харесай

Скот Мактоминей прави показателно „токсично“ признание за съблекалнята на Ман Юнайтед

Скот Мактоминей призна, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед е било токсично място през последните сезони – само че твърди, че всички играчи стоят зад Ерик загар Хаг.

Юнайтед би трябвало да победи Байерн Мюнхен във вторник вечер и да се надява Копенхаген и Галатасарай да създадат тъждество, в случай че желаят да стигнат до 1/16 на Шампионската лига. Отборът на Ten Hag загуби 11 от 23-те си мача този сезон, като последният крах беше унизителното проваляне с 3:0 в събота вкъщи от Борнемут, може би най-лошото им показване през акцията.

Мактоминей призна, че е имало токсичен удар атмосфера на моменти при предходни шефове на Юнайтед, само че настоя, че актуалният тим е на същата страница като Те Хаг и неговия екип.

„ Отговорност е на играчите, на първо място, те също знаят това “, сподели Мактоминей. „ Имахме доста невероятни играчи и тъкмо в този момент сме на стадия, в който имаме огромни характери в съблекалнята. Това не е просто случай като някои от другите мениджъри, където от време на време беше малко то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР