Скот МакТоминей е на мнение, че директният подход на новия

...
Скот МакТоминей е на мнение, че директният подход на новия
Коментари Харесай

Халф на Юнайтед впечатлен от работата на Рангник

Скот МакТоминей е на мнение, че директният метод на новия краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може да помогне на клуба да се изкачи в класирането на Висшата лига.

„ Червените дяволи “ влизат в съботното посещение на Норич в серия от три следващи мача без загуба в лигата. Дебютът на Рангник отпред на Юнайтед бе при успеха над Кристъл Палас с 1:0, а през вчерашния ден съставът приключи наедно 1:1 с швейцарския Йънг Бойс в последния си дуел от груповата фаза на Шампионската лига.

МакТоминей има вяра, че ясният метод на Рангник към този момент дава своето отражение върху играта на отбора. „ Той е доста упорит и знае какво желае. По време на срещите с тима е доста явен и прецизен в условията си. Така стоят нещата във футбола. Първите усещания от него са доста, доста положителни. Постигнахме добър резултат против Кристъл Палас и в този момент се надявам да продължим с печеленето на мачове “, стартира халфът на Юнайтед.

Ralf Rangnick: Manchester United’s Scott McTominay opens up on interim boss’ forthright management style | Football News
— CurrentTime News (@CurrenttimeN)
Шотландският халф въпреки всичко не пожела да прави съпоставения сред Рангник и някогашния управител Оле Гунар Солскяр, който бе уволнен след унизителното проваляне от Уотфорд с 1:4 предишния месец, вярвайки, че е прекомерно рано за това.

„ Във футбола нещата се трансформират бързо и просто би трябвало да си вършиш работата. За нас, ние просто слушаме и се учим. Искаме да се оправим добре и да оползотворим концепциите му на терена, като печелим мачове. Това би трябвало да прави той и треньорският му щаб – да ни оказват помощ да печелим мачове и да продължим да прогресираме “, приключи МакТоминей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР