Скорпионът ще ви защитава до последния си дъх Скорпионите проявяват ярко

...
Скорпионът ще ви защитава до последния си дъх
Скорпионите проявяват ярко
Коментари Харесай

8 уникални черти на Скорпионите, заради които трябва да ги ценим

Скорпионът ще ви пази до последния си мирис

Скорпионите демонстрират блестящо себе си по разнообразни метод, един от които е гневно да пазят околните си и да ги подккрепят във всичко.

Обичат да демонстрират привързаността си

Мнозина считат Скорпионите за не най-приятните хора, тъй че може да се изненадате, че в действителност те се отличават с грижи и внимание към потребностите на околните.

Имат извънредно добра вътрешен глас

Скорпионите са като канарчета в мина. Те първи ще виждат, че нещо не е наред. Понякога ще мислите, че Скорпионите прибързват с изводите си за някого, само че най-после ще разберете, че са били прави.

Винаги помнят елементи

Ако ви се коства, че никой не ви вижда, допустимо е да нямате Скорпион в обкръжението си. Това са хора, които виждат всичко в елементи, само че без никакви плашещи нюанси.

Това е идеалният събеседник за разискване на персонални проблеми

Ако би трябвало да поговорите с някого и е желателно събеседникът да схваща надълбоко протичащото се, то няма по-подходящ човек от Скорпиона.

Те са откровени в възприятията си

Ако страдате от известна степен на параноя и допускате, че приятелите ви скрито ви ненавиждат, това няма да е проблем със Скорпионите. Те няма да си губят времето с някого, който в действителност не харесват. Можете да дишате свободно. Ако е с вас, значи Скорпионът ви харесва.

Скорпионът е зодията на спечелилите

Скорпионите са хора, които могат да съумяват във всичко – от настолна игра и олимпийски спорт до печене и бродиране. Просто не се опитвайте да ги успехите.

Вашите секрети ще отидат с тях в гроба

Скорпионите се отличават с благоговейно отношение към персоналното пространство на хората. Ако някой им каже загадка, те няма да я издадат в никакъв случай, даже да ги изтезават. Така че не се опасявайте да им се доверите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР